Elaine


Repeat

Jag har ju pratat om vilken trygghet det är i vänner som känt en länge. Inga stela leenden eller kallprat utan man hamnar på samma frekvens direkt. Inga konstigheter alls. Det kan även hända med personer man nyss träffat, det är bara mindre vanligt. Jag mår så himla bra när jag får umgås med dessa varelser som denna magi av att bara vara uppstår. Elaine är en sån person. Elaine som jag hängde med för en massa år sedan. Vi sprang in i varandra igår för första gången på kanske tio år.

Vi pratade i kanske en och en halv timme. Vi var vänner när jag var pingstvän och hon var till och med med när jag försökte bli lesbisk. Det gick inge bra. Oj vad mycket faser jag gick igenom och vad fin och förstående Elaine var. Vi var iofs unga båda två och uppe i oss själva men vi hade himla fin vänskap. Samma namn och några fler gemensamma nämnare som gör att vi känns så lika på alla sätt och vis. Som en förlorad lillasyster. Vi sjöng i Klara Gospel ihop och sen bytte vi till Tensta Gospel där hon sjunger kvar. Jag funderar på om jag ska börja.

Fina människa! Hon är gift, jag är gift och vi är mycket äldre än när vi var vänner. Vet inte varför vi gled ifrån varandra men kom fram till att vi båda sörjt det. Vi ska ses igen redan nästa vecka. Inte för att ”vi måste ses” utan för att vi vill.❤️

Ta hand om era vänner särskilt de som ni bara kan vara med. Har ni sånna? 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Elaine”


 1. ErikaJ skriver:

  Umgås mest min vän från gymnasiet. Är idag 34 år. Har tappat fyra barndomsvänner honom åren men har fyra kvar. Och dessa träffar man inte ofta men vi har kontakt via telefonen och sen när man möts är allt som vanligt igen. Svårt att hitta nya vänner då alla har barn och man umgås inte på samma sätt som när man var yngre.

 2. Louise skriver:

  Ja-a, jag har ju det. En som jag alltid beskriver som ”en av mina bästa vänner” trots det har gått flera år sen vi sågs sist. Vet du, jag smsar nog henne nu direkt ❤️ Tack Elaine!

 3. Stella Doro skriver:

  Hej Elaine! Sorry men jag orkar inte läsa din blogg längre, blir alldeles för irriterad på reklaminläggen. Har redan kommenterat detta under ditt inlägg om feedback. Jag kommer att titta in en gång i veckan för att se om situationen förbättrats.

 4. Emma skriver:

  Jag har fler såna vänner som jag kan ”bara vara” med. Men alla dessa är valda med omsorg efter gymnasietiden. De jag umgicks med som ung (från 12-17/18) vill jag inte ha i mitt liv. De råkade ju bara komma in i mitt liv och inga jag valde själv då jag bodde i liten stad. Tacka vet jag självvalda vänner och de kan komma när som helst i livet. Ju mer man lär känna sig själv desto enklare att dra till sig rätt vänner.

Lämna en kommentar