Feedback på bloggen


 1. Sen om jag ska blocka ett troll så verkar det som allas kommentarer blockas och jag måste godkänna varenda en. Märkligt.

2. Annonserna förväxlas med mina bilder iom deras format och det tycker jag lite rånar inläggets poäng och känsla. det ska vara tydligt att det är ett reklaminlägg och inte mina personliga foton. Annars måste jag börja använda ett filter så ni vet utan tvekan.

3. HM annonsen är lite ”HEEEEEEEJ IGEN FIFAN!”

4. Jag saknar min plattform trots att jag såklart ÄLSKAR mama. Kommer ni ihåg hur härligt allt var där. Så bra funktioner. Mama får gärna copy paste den.

5. jag skulle vilja ha fem inlägg per sida för då vet man att man läs en dag och kan stanna där.

Vad har ni för feedback. Jag tänkte ge den till Mama medan förändringen  är på G.

 

Bloggvännerna har ordet

46 svar till “Feedback på bloggen”


 1. Linn skriver:

  När man läser i bloglovin’ appen så försvinner en del av texten ?

 2. Anna skriver:

  Väldigt påträngande reklam som ibland behöver klickas bort för att man ska kunna läsa.
  Och ja, upprepning av text som ej fyller funktion?!

 3. Antonia Andersson skriver:

  Ditt första stycke (skrivet i fetstil) syns inte via Bloglovin om man inte går in på orginalposten, vilket både är tråkigt och jobbigt

 4. Maria skriver:

  Gillar inte heller att texten upprepar sig och att det kommer ett annonsinslag mitt i texten. Det borde vara mellan inläggen. Det blir så hackigt att läsa när både texten upprepas och reklam på det.

 5. Stella Doro skriver:

  Här kommer feedback. Var snälla och ta omedelbar bort HMs hemska annons som lägger sig över texten och täcker hela sidan på min miniPad. Dessutom avbryts din text så att man får läsa den i småportioner. HM kör mycket aggressiv reklam även på andra bloggar,men den mest påträngande är här på mamma. Outhärdlig. Jag kommer inte att sätta min fot i deras butiker om detta fortsätter.

 6. Anna skriver:

  Jag ser INGA kommentarer!

 7. Charlotta skriver:

  Jag ser inga kommentarer längre. Det står 0 på alla inlägg.

  • Charlotta skriver:

   Och nu när jag själv kommenterade så ser jag plötsligt fem kommentarer till. Man måste alltså kommentera själv för att få läsa andras kommentarer, är det månne en bugg eller nytänkande om hur man får upp kommentarsstatistiken? 😉

   • Maria skriver:

    Jaha då förstår jag! Jag har också tyckt att det är konstigt att ingen kommenterar längre för det står 0 kommentarer på alla inlägg. Var tvungen att gå tillbaka till ett annat inlägg nu och klicka på det och då fanns det ju kommentarer där. Så alltså måste man klicka in sig på inlägget för att se att det finns kommentarer.
    Jag brukar alltid läs allas kommentarer men nu har jag missat det eftersom det alltid stått att det inte finns några.
    Fix it! ?

 8. K skriver:

  Hej!

  Tycker det här nya är riktigt dåligt. Eftersom texten är typ 1/3 del av sidbredden blir det väldigt mycket scrollning. Jätteannonsen i toppen på sidan stör. Fonten är väldigt stor, vilket i kombination med bredden på texten gör att en normal mening blir ca 5 rader. Detta känns som någon design de dammat av som de tog fram för 10 år sedan. Riktigt dåligt. Har inte hittat var man kan se andras kommentarer men designen är så dålig att jag inte orkar leta. Gillar din blogg men slutar nog läsa om det ska se ut så här.

 9. Jenny skriver:

  Annonserna är för stora, iaf om man läser i mobilen det är störande att råka klicka på dem när man scrollar. Sedan kommer samma annons (tex. den från H&M) väldigt tätt, ibland är det bara några få rader emellan annonserna. Det gör det jobbigt att läsa dina inlägg!

  5 inlägg per sida tycker jag är bra!

  Håller med dig om att skippa ingressen till inläggen, det bli lite kaka på kaka.

  Tycker i övrigt att layouten på bloggen är super! 🙂

 10. Lil skriver:

  Kan knappt lasa bloggen fran datorn pga all reklam. Blir jobbigt att ens forsoka kommentera. Fran telefonen ar det inte samma problem dock.

 11. Ingrid skriver:

  Jag tycker tyvärr att reklamen är jättestörande på din blogg. Jag upplever ofta att den flyter med, så när man scrollar i ett inlägg man håller på att läsa måste man ta sig igenom reklamen på nytt trots att man såg den innan man började. Videoreklam som startar automatiskt (med ljud) är obehagligt, hellre banners då.

  Jag hade önskat att man kunde öppna kommentarerna i en ny flik genom ctrl klick, som man kan hos många andra. Nu expanderar kommentarerna och puttar ner nästa inlägg, jag som ofta vill sträck läsa och sedan gå tillbaka och titta på kommentarerna för vissa inlägg passar detta mindre bra för.

 12. Maria skriver:

  Tyvärr blev Mama mycket svårare att läsa efter förnyelsen. Fonten är för stor och reklamen mitt i inlägget är störande. Och precis som du skrev så är det irriterande att inledningen av blogginlägget upprepas. Varför, liksom?

 13. Lovisa skriver:

  •håller med om att annonserna i inläggen förvillar
  •sedan varje gång man går in på bloggen tar en annons upp hela sidan som man måste klicka bort innan man ser ditt inlägg och när man går in på kommentarer så kommer annonsen upp igen över hela rutan, var så även sista tiden med de gamla formatet på bloggen. Jag har råkat klicka på annonserna några gånger då jag inte ”prickar” in X:et rätt. Inte hela världen men tänkte att om du ändå ska framföra feedback, så vore det kanon om det gick att lägga även dessa annonser annorlunda. Läser från iphone,
  Kram och ha en fin kväll

  • Caroline skriver:

   Instämmer, annonsen som på mobilen täcker hela skärmen är irriterande. Ofta går det inte att klicka på krysset i början, det känns som att det ligger en tidsfördröjning på annonsen. Jag klickar fyra-fem gånger innan annonsen stängs och hamnar ibland hos annonsören av misstag.
   Jag tycker också att typsnittet är för stort.

 14. Camilla skriver:

  Alldeles för mycket reklam/annonser nu. Det är synd på en så fantastisk blogg att vartenda inlägg nu börjar med reklam. Känns nästan som att det hakat upp sig och blivit fel någonstans. Men din blogg är ändå fin och ger mig väldigt mycket! ?

 15. Helena skriver:

  Håller med om annonserna och bloglovin. Går nästan aldrig in på orginalinlägget längre då annonserna driver mig till vansinne. Läser hellre då via bloglovin även om jag inte ser hela texten. Gissar typ vad du kan ha skrivit innan.

 16. Klara skriver:

  Förstår att annonser behövs men tycker det är lite överdrivet att i alla fall när men läser via mobilen så kommer man först till enbart en stor annons som man måste klicka bort för att överhuvudtaget komma till bloggen, det är ganska irriterande, bättre med reklambilder i inläggen/på sidorna eller nått

 17. Maria skriver:

  Saknar att man såg hur många kommentarer ett inlägg hade högst upp i inlägget och att man därifrån kunde klicka vidare. Nu måste man scrolla ner. Saknar även möjligheten att prenumerera på kommentarer.

  • Maria skriver:

   Svarar mig själv, nu såg jag att antal kommentarer syns högst upp. Antingen har det tillkommit idag eller så var jag inte tillräckligt uppmärksam igår.

 18. Johanna skriver:

  Min övergripande kommentar är att jag tycker det blev mycket fulare, känns gammaldags och ”hemmasnickrat”/oseriöst.
  Popup-reklamen är sjukt störig när man läser på mobil.
  Fonten i inläggen är är för stor och luftig. Jag tolkar den som väldigt oseriös.

  Det enda positiva från min sida är att kommentarerna syns mycket bättre än innan. Hos dem gillar jag font och storlek också.

 19. ErikaJ skriver:

  Håller med. Samt minska texten en aning.

 20. Angelica skriver:

  I bloglovin syns inga bilder och bara en del av texten. Skit är det ju! Älskar din blogg så vill enkelt kunna följa den men svårt med nya designen!

 21. Ann skriver:

  Annonsen från H&M som lägger sig som en stor blaffa i början av varje inlägg är väldigt störande för läsningen. I alla fall i mobilen. Den tränger undan dina egna bilder och det är irriterande att se den om och om igen. Hade önskat att den gick att klicka bort.
  Ihop med pop-up annonserna känns plötsligt bloggen överfull av reklam. Och så har det inte kännts tidigare.

 22. Hmm skriver:

  Jag har än så länge bara läst från mobilen så jag återkommer säkert senare igen.

  Men i övrigt, jag orkar knappt ge feed back till mama. De gjorde inte det de borde gjort, dvs skrotat allt gammalt och börjat om helt på nytt.

  Det ser ut som att de, som vanligt, enbart har spikat på en ny bräda på det gamla skrovet som aldrig var en bra grund från början. De verkar aldrig förstå att grunden måste fungera perfekt för att finishen ska vara lön och dessutom fungerande.

  Ledsen Elaine men jag orkar snart inte mer och jag finner att jag går in på din blogg mer och mer sällan. ?

 23. Hmm skriver:

  Ja och som du säger, allt är i modd. Kommer döda dialogerna på bloggen som var illa nog ute tidigare pga att de laggade innan kommentarena kom upp.

 24. Susanna skriver:

  Väldigt aggressiv reklam. Det känns precis som när man är utomlands och går in i en turistaffär. Kööööp nåt, kööööp nåt eller vänd, blicken från en butiksägare!!
  HM har verkligen gått hårt åt annonser. ?

  Jag är rätt nöjd med att du finns på Instagram faktiskt! ?✌

 25. My skriver:

  Jag blir också tokig på reklamannonser, nu ligger det en annons mitt i ditt inlägg på typ varje inlägg + att det ploppar upp en stor reklam över hela skärmen stup i kvarten (läser via mobilen)

  Den upprepande texten förstår jag mig inte på, håller med dig att den borde tas bort.

 26. Magda skriver:

  Jag saknar din blogg JÄTTEMYCKET! Varje gång det är nån förändring, när du bytte till United influencers eller när du säger att mamma har lovat att fixa det ena med det andra så hoppas jag att den ska bli lika som förut. (Och de söta figurerna vid kommentarerna).

  Iaf, jag tycker att den här nya designen är rätt ok, det funkar. Tråkigt med som flera nämner att det inte stämmer med antal kommentarer i ”översikter”, mot hur många som finns när man klickar in på inlägget. Instämmer även med reklamen/annonserna. Jag tycker inte att det är ok att slå sönder någons redaktionella innehåll på detta sätt, när de läggs in i inlägget, absolut inte. Reklam måste man ha, men runtom inläggen. Nu är den irriterande och rörig, men tänker att det också kan bli väldigt fel. Om du tex skriver en kärleksförklaring till din familj och skriver ”Denna man är mitt allt: *bild*”, men när det publiceras så slänger mamma in nån reklambild på nån manlig politiker såhär inför valåret. Eller dessa dagar när du skrivit om känsliga ämnen och om det kommit in bilder som bara är så fel i sammanhanget.

 27. Magda skriver:

  …. och positiva grejer: äntligen kommer kommentarerna i läsvänligare ordning! Förra plattformen var hopplös. Det är lätt att kommentera, alla märkliga problem från tidigare är borta, då det ofta strulade med kommentarerna.

 28. Cecilia skriver:

  Tyvärr tycker jag sidan är skitjobbig just nu. Undviker tom att läsa. Reklamen tar över, måste klicka bort, texten och reklamen rör sig så oftast hamnar jag inne på reklamen..som du säger så upprepas texten, onödigt. Tycker det är väldigt rörigt och ”stapligt ” med texten och bilderna. Så himla trist för jag älskar din blogg. Men just nu är plattformen bara jobbig 🙁

 29. Malin skriver:

  Kan bara hålla med alla, det mesta har blivit sämre. Onödigt stor text men väldigt smalt, resulterar i att man ser väldigt få meningar åt gången och måste scrolla hela tiden. H&M reklamen som liksom ligger bakom och tittar fram hela tiden. BORT! Man tappar ju bort sig totalt. Har jag läst klart detta inlägg o kommit till nästa eller? Byt från mama, du får ju aldrig igenom dina önskemål, och nu när de förändrar sig känns det som någon skrev att de gått tio år bakåt i tiden.
  Vad har de för folk på programeringsposten? Jag skulle aldrig klara av att programera en hemsida el dyl, men det är heller inte mitt jobb. Jag är bra på mitt jobb och tycker att det är det minsta man kan kräva av alla på sina jobb, annars kan de byta!

 30. Sanna skriver:

  Fullsidesreklamen naturligtvis. Sen brukar bara första inlägget laddas (läser på webbsidan i mobil) och jag antar att följande inlägg ska ladda automatiskt, men det gör de sällan. Så jag scrollar upp och ner runt botten flera gånger och om jag har tur kommer nästa inlägg om nedanför. Väldigt irriterande!

 31. Ocean skriver:

  Det är för plottrigt, för stora annonser, svårt att se kommentarer (inte bara på din sida), blogginlägg som tycks vara borta och näej… Synd, för detta gör att jag kommer att välja bort mamasidan, följer dig på insta istället.

 32. jessi skriver:

  Jag läser på vanlig stationär dator och texten är jäääättestor

 33. Anna skriver:

  Appen har inte funkat på typ en vecka

 34. Kristina skriver:

  Det är jobbigt att läsa bloggen då texten är så stor och att man får scrolla hela tiden. Den gamla var bättre!

Lämna en kommentar