Som en säck av tårar i mitt bröst


Jag är lite sur idag. Sur på att mina långa inlägg försvann igår. Nästan så sur att jag inte vill blogga idag.

Nästan så att jag tänker ”skyll dig själv dumma blogg att inläggen försvann, då tänker jag inte blogga idag”. Men det tänker jag såklart. Det är ingens fel än mitt. Jag visste ju att plattformen skulle bli idag och då brukar inlägg för dagen försvinna.

Men egentligen är jag nog inte sur utan bara ledsen. Jag vet inte riktigt varför men det känns som att jag har en liten säck full av tårar i mitt bröst. Jag är ju en rätt passionerad person så när jag blir ledsen, kär, arg eller något annat så blir jag det till 100%. Det känns inte kul att vänta på att den här säcken ska brista. Jag undrar varför jag är ledsen. Men jag bär på så mycket ångest idag. Ångest och tårar.

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Som en säck av tårar i mitt bröst”


 1. Nina skriver:

  Det är ok. Låt dig själv känna, det är inget farligt och det går över..?
  Du är bäst!

 2. Anna skriver:

  Hej! Jag har en fundering, hur mycket sömn får du med Pascal? Du kanske inte får tillräckligt och mår sådär på grund av det. Kan du inte skriva lite om det? Jag har också en nästan jämngammal bebis och det är intressant att höra hur andra får ihop det. Hoppas du mår bättre snart!

 3. ErikaJ skriver:

  Det låter som hormonerna spökar. ?

  Förresten har kommentarsfältet bättre text nu. Super.

 4. Louise skriver:

  KRAM! <3

 5. Maria skriver:

  Alltså den här nya plattformen… Den blir säkert bra – men grymt irriterande att ditt första stycke i texten upprepas efter annonsen. Ska det vara så? Eller har teknikerna gjort något knas?

 6. Klara skriver:

  Usch, känner igen känslan.
  Ibland är det bra att rota i varför
  Svårt att veta
  Ibland inte, utan bara acceptera att det är såhär ibland, vara extra snäll mot sig själv och vila i vetskapen att det går över <3
  Och i vetskapen om att du i framtiden kommer skriva nya långa, intressanta, personliga, passionerade inlägg
  Kram på dig!

 7. Katarina skriver:

  Kunde hitta dina gårdagsinlägg på bloglovin, kopierade och mailade till kontaktadresserna på snackasnyggt. Vet inte om det är till hjälp men fallifall…
  Ledsen-tips: fulgråt till en riktigt ledsam film, gärna med bra slut så man ändå.går.därifrån med nån varm känsla i bröstet. Kram!!

 8. Hedvig skriver:

  Texterna ligger kvar om man läser via Bloglovin. De går säkert att kopiera om det hjälper dig ❤️

 9. Sanna skriver:

  De gick att läsa via Bloglovin igår iaf, finns kanske kvar fortfarande?

Lämna en kommentar