Testar


Ny plattform! Kul! Men en massa inlägg försvann. Som dagens. Testar om detta kommer med. 

Bloggvännerna har ordet

20 svar till “Testar”


 1. Jenny skriver:

  Ja det syns ?

  • Hmm skriver:

   Testar att svara dig.

   • Hmm skriver:

    Det fungerade ju ??

    • Elaine+Eksvärd skriver:

     Hmm någon analys av funktionerna so far? Feedback?

     • Hmm skriver:

      Nu när man är långt ned i svarskjedjan så är fältet som man skriver i väldigt litet.

      Jag gillar inte det här som mama hade tidigare också att hela bloggen är RN enda lång rulle istället för sidor. Blir bl a omöjligt att söks bakåt i bloggen samt comand find inte kommer fungera.

      Det var något som flög förbi när jag ville backa efter att jag läst kommentarerna men får återkomma med vad det var för bugg jag såg.

      I övrigt så kommer bloggen ihåg vad MSN heter och kommentarerna syns direkt och de är i rätt kronologisk ordning ??

      Vi får väl se vad som händer när det blir fler än 50 st kommentarer ifall vi kan läsa dem alla, dvs att de syns.

     • Hmm skriver:

      Ah, jo lite jobbigt att när man postat sin kommentar så stannar bloggen högre upp i inlägget istället för att man får se att ens kommentar hamnat där den ska, dvs man måste Scrolla ned för att se att allt ser ut som det ska.

      Och det ÄR jobbigt att fältet jag skriver i nu är lika smalt som det kommer se ut när kommentaren publiceras.

      Du borde sätta stopp för hur många kommentarer som kan ingå i en svarskjedja för tillsist så kommer hela texten som en bokstav per rad. 😉

 2. Diana skriver:

  Jag gillar förnyelser, förändringar. Hoppas det går bra. Inte kul när ens grejer försvinner dock, det är ju arkiv man vill ha.
  Lycka till

 3. Jennie skriver:

  Äntligen kan man läsa kommentarerna utan att bli glosögd. Hurra! Nu kan jag börja kommentera – och se vad folk skriver – igen!

 4. Elaine Eksvärd skriver:

  Trudeluuuu

 5. Annette skriver:

  Hej Elaine, med all respekt men denna plattform är bedrövlig ur ett läsarperspektiv. Rörigt så jag blir irriterad på reklamen, som tenderar att ta över. Om du kan byta till något annat så är jag säker på att du vinner på det i längden… Kraaaam!!!

 6. Mia skriver:

  Hej. Antar att vi är flera läsare som varken kan förstå eller vill förstå varför du om nån väljer att fika med Camilla från bloggbevakning och nu bondar upp er på instagram. Inte efter vad hon skrivit om dig och fram för allt inte vad hon väljer att skriva om andra. Står du nu bakom mobbningen som sker varje dag på den bloggen? Eller handlar det om att ”hålla sina fiender nära” för att själv i hopp om att slippa behöva läsa skit om dig?
  Tyvärr sjunker du och många andra av bloggarnas varumärke när man tydligen ställer sig bakom Camillas beteende. Varför väljer man annars att ta en fika med en sån människa som gjort och gör så många illa dagligen och varför kommenterar man hennes inlägg på instagram med skrattgubbar. jag kan verkligen inte förstå varför ni bloggare väljer er att lägga er platt framför henne gång på gång efter alla tjaffs och bråk.

  • Elaine+Eksvärd skriver:

   Vad har hon gjort nu som gör att jag ska bli arg tycker du? Skrev om detta för ett tag sedan men du kanske missade det?

 7. Fanny skriver:

  Tyvärr tycker jag att den här varianten är ännu sämre än den förra. Inte alls behagligt att scrolla när bakgrunden/annonserna ligger stilla och inläggen liksom rullar ovanpå. Plus att samma text (ingressen?) kommer två gånger. Näe… de får verkligen inte till det med bloggplatformarna på Mama. Tur att bloggen är så bra! 😀

 8. Agata skriver:

  Vet inte hur det ser ut i mobilen men nya designen är urkass på min laptop. Texten är gigantisk, måste scrolla massor och bilderna är så stora att jag inte ens kan se hela bilden på skärmen utan liksom scrollar igenom den då jag kanske ser en tredjedel. Går inte att läsa då jag ser ett par meningar i taget på hela skärmen…. plus att verkar inte finnas något spam filter för kommentarer för ser ut som tonvis av spam kommer igenom. Tummen ner tyvärr 😛

 9. Ingela skriver:

  Hej!
  Har följt dig väldigt länge och blev väldigt glad över när jag såg att du var gravid. Det var nämligen jag också och våra BF datum skilde på sisådär fem dagar. Vill tacka för ditt öppna sätt att skriva och har skrattat många gånger av igenkänning de senaste månaderna:)
  Men nu till min fråga, såg på någon film på instagram en ersättning (till Pascal) skymta förbi och tänkte fy bubblan vad smart! Är det så att du ammar och när du jobbar och om han blir hungrig mitt i en föreläsning så får han ersättning? Du pumpar inte ut och håller på? Kan du inte skriva ett inlägg om hur du gör?
  Tack för rolig blogg!
  Med vänlig hälsning, Ingela

 10. Magda skriver:

  Ja visst gjorde det det, men texten står två gånger 😛

  • Magda skriver:

   Såg en grej direkt. När jag läste inlägget stod det ”0 kommentarer”, men när jag postade så kom jag in i hela listan med kommentarer :/

 11. Sofia skriver:

  Här fungerar det men kommer det dröja länge innan appen fungerar igen? 🙂

 12. blåmesen skriver:

  Kul, men mindre kul att det dyker upp fullscreen-annons mitt i VARJE inlägg och att texten är enorm och visas på en small remsa… Hmm, snälla säg att det inte är färdigt med nya utseendet ännu?

Lämna en kommentar