Mamma vad gjorde du?


Jag tänker på nästa lördag då vi ska vara i Göteborg och bo där nazisterna kommer att göra sitt avstamp på lördagen. Jag har en massa seminarier då. Men ska hela bokmässan låtsats att det regnar medan nazister samlar utanför. Det känns så fel. Hur förklarar man en sån sak flr sina barn?

Tänk om alla på bokmässan gick ut ochöverröstade  nazister med ord som ”kärlek” ”medmänsklighet” ”Sverige”. Men det är samtidigt jävligt risky för en person som seer ut som jag.

Vart är motdemonstrationen? Kommer folk vara där nazisterna är? Någon som vet? 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Mamma vad gjorde du?”


 1. Hej Elaine! Ville säga: KUL att få höra namnet. Men blev så besviken när jag råkade läsa det först i andra inlägg innan jag skrollade ner till prank-inlägget. Hade kanske förstått att det var ett skämt ändå, fast hörde å andra sidan bara härom dagarna en förälder i en tv-soffa berätta att barnet ska få förälderns namn + Junior :’D Men som du skrev, kanske mer vanligt förekommande internationellt.

  Spännande förresten med Mamas sprillans nya design – ser nu ut som om man läser i mobil fast man är på datorn? De kanske håller på att fixa fortfarande. Känns annars iofs som en naturligt utveckling ”majoriteten läser i mobil så låt oss anpassa ALLT efter det” 😉

  Kram!

 2. MichaelKit skriver:

  Hello good friends
  I say i’m sorry if I create off-topic
  But I just recently had to locate a detailed report about simple methods to write essays relating to the university.
  I just located a superb report. Probably an individual else will have to have this details.
  http://www.stamp-prices.co.uk/correct-remedies-for-all-of-your-writing-wishes

  Incidentally, though I was looking for this article, I discovered that plenty of people invest in home functions, compositions, papers and essays. I usually do not know how protected it truly is and what quality can be obtained in the finish. Who faced this predicament, create, you create or order? Had been you caught by the sensei for this?

 3. Kristin skriver:

  Under eventet Inga nazister i Göteborg finns massor med bra info men kortfattat så ska dom gå från Scandinavium till Gamla Ullevi, så dom har flyttats åtminstone en liten bit bort från bokmässan.

 4. Kristin skriver:

  Dom flesta motdemos samlas på Heden vid 11, glömde skriva det.

 5. Hmm skriver:

  Än så länge ser det bra ut 🙂

 6. Greken skriver:

  Tar med mig ett gäng från Västerås till Göteborg. Antar att vi motdemonstranterna kommer vara vid synagogan, bokmässan och längst med hela vägen dår nazisterna går. De kommer inte få gå ostörda!

Lämna en kommentar