Godmorgon


Nu har jag äntligen läkt och det innebär att min träning ska börja. Jag får tacka för alla tips på PT:ar. Jag börjar med Byffe som en vän går till och som tydligen är en bra övergång från den träningen jag har gjort de senaste åtta åren. Det ska bli kul att se vad som kommer hända med denna kropp.

Det är så mycket jag vill kunna göra. 

Helgen har varit fin. Crille och Jonathan var med oss fredag till lördagkväll. Sen har jag haft så mysiga kvällar med Gustav. Jag älskar verkligen den karln. Min bästa vän och stora kärlek. Vi har en riktigt bra period. Pascal mår fint. Han är verkligen med och ler stort redan nu. Allt går så fort om man jämför, vilket man inte ska göra. 

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Godmorgon”


  1. Lisa skriver:

    Härligt att få köra igång med träning igen. Strunta i Byffe och kör på Olga Rönnbergs/Mamma fitness PT-online. Du kommer vara så tacksam att du gav det en chans! Ett sånt väldans bra koncept! ??????

Lämna en kommentar