Min bästa kompis i frysen och mikron


Att ha barn är inte direkt ergonomisk. jag vet att man borde tänka på hållning när man bär lillebror, men med två barn till är det inte lätt. En tvååring och en femåring som vill bli burna titt som tätt. Då är inte ergonomi det första jag tänker på, däremot att trösta mina barn. Att säga att jag får värk är en underdrift, men att kunna lindra den med Thera pearl är så skönt! Jag värmer dem i mikron och sätter på nacke och ländryggVarför jag gillar dessa så mycket är att man även kan ha dem i frysen. Så om barnen ramlar så är det bara att ta fram och kyla bulan eller kanske knät.

Det är en perfekt kompis att ha i skåpet och/eller i frysen för öm nacke eller onda små knän.
Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Min bästa kompis i frysen och mikron”


 1. Sofia Karlsson skriver:

  Tyckte också att de verkade bra men efter att ha köpt 2 och båda har spruckit i frysen så fick det vara. Däremot min vetekudde skulle jag inte klara mig utan ??

 2. Linda B skriver:

  Hej! Jag tycker de ovan är tipp topp! Min son blir därtill extra tröstad av att grisen eller grodan kommer fram och kyler på det onda..

  Kan du inte länka till lite övningar för ex stopp min kropp och liknande? Min son är 2,5 år så lite svårt att prata. Men länka gärna eller tipsa om vad jag kan göra för att göra mitt barn så tryggt som möjligt.
  Mvh Linda

 3. Linda skriver:

  VIKTIGT
  https://www.svt.se/opinion/utsatta-barn-skyddas-inte-av-lagen-vid-vardnadstvister

  Även om detta är en gammal text, så stämmer den fortfarande. Jag är fast i en sådan sits med min son och det är sjukt att lagen ska vara så, barnen ska komma först inte föräldrarna!

Lämna en kommentar