Bröllopsdan’ idag❤️


Det var den absolut bästa dagen i mitt liv. Tänk att sex år har gått. Jag skulle gärna fira den ordentligt när barnen är större.

När det har gått tio år så kanske man kan slå till med fest igen? Det känns så sorgligt att bröllopen är slut. Nu får folk barn eller separerar.

Firar ni bröllopsdagar och/eller förnyar era löften? Hur då isf?

Det var en fin dag oavsett. 

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Bröllopsdan’ idag❤️”


 1. Sofia skriver:

  Den sista bilden, så fin. En blick säger mer än 1000 ord ?

 2. Maria skriver:

  Jag firade åtta år i veckan sedan jag och min man blev ihop. Dejtade länge då vi bodde i olika städer, och räknar dagen då vi först hamnade i säng som vår årsdag. Vet inte om det låter så romantiskt, men det var det för oss. Om ett par månader firar vi vår fjärde bröllopsdag med att åka bort och bo på hotell. Vi gör så här varje år, och även på hjärtans dag och så. Det är alldeles nödvändigt för att hålla igång lågan. I alla fall för oss.

 3. Carola skriver:

  Jag har varit gift med min älskade man i 27 år. Vi gifte oss när jag var 18… vi firar vår bröllopsdag varje år! Alltid på ett nytt ställe, aldrig i samma stad. En mysig tradition. På vårt silverbröllop åkte vi till Helsingfors.

 4. Elin skriver:

  Vi firar varje år och vi funderar på att förnya våra löften om ett år då vi varit gifta i 10 år. Typ high five att vi överlevde småbarnsåren ?

 5. Helen skriver:

  Vi gifte oss tidigt och firade i år 25 årig bröllopsdag, silverbröllop. Brukar fira lite varje år, men när vi hade 20-årig bröllopsdag reste vi till NewYork. Första resan vi var borta mer än bara någon natt från barnen, yngsta tjejen var då tre. I år slog vi till med stor fest för att fira silverbröllopet, stor trädgårdsfest för hela familjen. En fantastisk eftermiddag och kväll som jag alltid kommer att minnas. 70 pers varav del var med redan på bröllopet men också en massa nya vänner. Och så alla barn som kommit till under åren ?. Min man ville förnya löftena, men jag ville inte, har man lovat så har man ju liksom.

 6. Hanna skriver:

  Grattis på bröllopsdagen!
  Vi firade med stor fest på 10-årsdagen. Fler gäster på festen än på bröllopet, och det var så kul! Utmaningen blev att hitta barnvakt men det löstes med hjälp av äldre släkting.

 7. Maria skriver:

  Gärna fest med nära och kära, men ser ingen poäng i att förnya bröllopslöften om man inte har brutit dem.

 8. Josefine skriver:

  Första bröllopsdagen var vi i karantän efter kräksjuka barn, andra hade vi bebis, tredje hade vi extra barn då äldstas kompis var på besök hos oss. Haha, så nja, eller jo, vi har ju firat efter våra premisser? Men sedan, när barnen är större kanske vi kan köra på mer romantik/resor?

  Förresten-ni ser galet vackra ut på fotona!!!

 9. Victoria skriver:

  Vi firade nyligen 10-årig bröllopsdag och slog till med fest för våra vänner, där många som vi är småbarnsföräldrar. Alla skaffade barnvakt och vi hade en fantastisk dag och kväll. Vi hade en liten ceremoni (eftersom vi hade ett pyttelitet bröllop när det begav sig) och sedan en fantastisk middag och sedan fest och dans på ett ställe där alla sedan kunde sova kvar. Så roligt att få en rolig utekväll som man ju kanske inte tar sig tid för så jätteofta när man har småbarn – den här kvällen hann vi prata OCH dansa så att svetten lackade! Jag rekommenderar det varmt! Och ja, verkligen en high five till att vi jobbat så mycket på relationen att vi klarat av småbarnsåren och är sugna på många år till tillsammans! 🙂

 10. The Futurista skriver:

  Otroligt vackra bilder! Jag och min man firar var brollopsdag varje ar med en Date Night pa nagon fin restaurang for bara oss tva. I Juli i ar fornyade vi vara loften och hade en jattefin fest med vara nara och kara. Det var harligt att fira vart aktenskap och att tanka tillbaka pa alla de utmaningar som vi har tagit oss igenom tillsammans.

  Vi bestamde redan nar vi gifte oss att vi aldrig vill ta var karlek forgivet, sa for oss ar det viktigt att fira varje brollopsdag. Nar vi gifte oss firade vi endast att vi hade lovat att alska varandra, i Juli detta ar firade vi att vi faktiskt hade gjort det vi lovat. Karlek ar det finaste som finns, jag vill aldrig ta den forgivet i livet! 🙂

 11. Josefin skriver:

  Min första tanke är: 6 år??? Jag kommer ihåg när jag började läsa din blogg och då var ni inte gifta, vad tiden springer iväg.. 🙂

  /Josefin, En 24-åring som är glad att det finns vettiga människor i världen (och på nätet).

Lämna en kommentar