9 år med honom


För exakt nio år sedan mötte jag upp ”Snygg Gustav” i gamla stan för en första dejt som jag trodde skulle bli några ligg, men inte mer. Tänk så fel jag hade. Det var den 17/9 2008. Jag blev så tagen av honom att jag babblade bort hela dejten av nervositet.

Tre veckor senare var vi ett par och exakt tre år senare var vi gifta. Det är lätt att glömma i trebarnskaoset. Igår smet jag iväg  för att köpa ett kort och mörk choklad till Gustav, det går alltid hem.

Firar ni era bröllopsdagar?

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “9 år med honom”


 1. Anonym skriver:

  Jag har också ett litet jubileum idag. 22 år och 9 månader. Vi träffades den 17 december 1994. ❤️

 2. pecawe skriver:

  Vi har varit gifta i 14 år (tillsammans i 16). För 10 år sen påbörjade vi en härlig tradition som började med att vi skrev ner saker som vi uppskattar med varandra på små kort. Dessa la vi sen i en låda. Varje bröllopsdag sätter vi oss ner och läser upp dessa för varandra, (Några nya kort har också tillkommit under åren) Det blir både skratt, tårar och varma kyssar när vi hör tankarna läsas upp. En viktig påminnelse för vad som är viktigt.

 3. Sofia Karlsson skriver:

  I år gjorde vi det då det var 5år sedan vi gifte oss ?
  Tog en weekend i Skottland på slott bara vi 2 medan dottern hade det roligt med sin farmor o farfar. Var en riktigt dröm helg och behövlig laddning av batterierna! ❤️

 4. Diana skriver:

  Åh självklart firar vi bröllopsdagar. Vi älskar att ta en kaffe någonstans och bara njuta av att minnas tillbaka hur det var, påminna varandra om härliga saker man tänkte, upplevde och kände då. Vi firar 7 år som gifta men 10 år tillsammans det här året. Ganska snart faktiskt. Hoppas på att få ta någon härlig cappuccino tillsammans och bara prata hela natten lång 😀

 5. Hanna skriver:

  I år firade vi 10 tillsammans. Vi åkte till Köpenhamn och sen vidare till Gilleleje (pensionärsvarning om än mysigt) dagen därpå. Tyvärr fick jag matförgiftning så resan där emellan (och kvällen i Gilleleje) var inte så trevlig för min del ? Hur vi gör i vinter när vi firar fem år som gifta får vi se då. Vi har inga barn att anpassa oss efter utan det är andra parametrar som styr.

  PS. Din ingress i inläggen försvinner när man läser via Bloglovin’s app. Är det hos dem man ska klaga då?

 6. Alva skriver:

  Det är så fint och se äkta kärlek 🙂 grattis på er dag 🙂 jag önskar er många fler fina år tillsammans 🙂 ?

 7. La Latina skriver:

  Absolut! Nästa år blir det 20 år och då åker vi utomlands med barnen på något extra mysigt ställe.
  Vi gör alltid ngt mysigt tillsammans. I år åkte vi iväg och åt frukost på ngt mysigt ställe sen fick Jag massage i present och mysig middag.
  Det är underbart att fortfarande känna sig kär i sin man. ?

Lämna en kommentar