När man får ärva storasyrrans kläder


Jag är ju inte den som köper tjej eller killkläder till våra barn. Men när vi fick Evelyn så fick vi en hel del tjejkläder från folk. För oss spelar det ingen roll, ett par byxor är ett par byxor.

Och lilleman klagar inte heller❤️

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “När man får ärva storasyrrans kläder”


 1. Fyrbarnsmamman skriver:

  Jag dööööör!!!! Älskar såna där!!! Har bara killar men övervägde att köpa såna till fyran ändå men det blev aldrig av. Nu är han över 1 så…det kanske inte är läge?

 2. Cornelia skriver:

  Hej Elaine! Såg att du har problem med urinvägsinfektion och inte kan ta antibiotika. Jag har haft problem med samma och har en vän som jobbar inom hälsokost, fick naturläkemedel mot rena urinvägar och DET FUNKADE. Det tog ett par dagar, pillrena är stora och äckliga men de funkar och de är inte skadliga för kroppen som antibiotika är. Tyvärr har jag glömt vad de heter, men jag köpte dom på Gryningens hälsokost på söder. Fråga där! Vet vilket helvete det är och hur ont det gör…

 3. Mollan skriver:

  Har använt bebiskkäder till alla tre bebisar, och barnkläder till dem sen när de blivit större. Mjuka, sköna, färgglada så att de får många leenden och själva kan påverkas av sprider härliga färger ger, istället för rychpysch vs dötrista gråskalor med något vinyltryck. Så. Jävla. Trist. Märker ENORM skillnad på typen av uppmärksamhet barnen fått beroende på typ av kläder, skrämmande. Tycker alla barn förtjänar få leende gulligullande, säker på världen sett mycket bättre ut då.

 4. Cecilia skriver:

  Sånna fina byxor har min pojk också haft (han har haft klänning med). Kläder är kläder helt enkelt. Jag köper kläder som är funktionella i första hand 🙂

  • Sandra skriver:

   Dock är väl klänning inte det mest funktionella plagget till en bebis då den mest kasar upp och lämnar kyliga glipor eller till ett barn som vill klättra, klänga och upptäcka..? Mer i vägen, I would say.

 5. Stina skriver:

  Uppenbarligen är ett par byxor inte BARA ett par byxor eftersom du skriver ett inlägg om det.

 6. Elin skriver:

  Nu måste du visa kvinnan i parken som kommenterade att han hade pyjamas att han minsann har byxor ?. Han rockar dom hårt! (Mamman med pojkar där klänning används flitigt) ?

 7. Cickie Ahlbom skriver:

  Hi hi, barnbarnet , en liten kille , 4mån , åkte på semester och de fick inte tag på några badbyxor, så storasysters gamla med rosa /gula med volanger fick åka med. I veckan startade babysim , men då klippte pappa bort volangerna , hi hi

Lämna en kommentar