På språng


Godmorgon mina solrosfrön. Nu börjar det lite smått. Jobb. Jag ska till Aftonbladet och spela in några klipp om Härskarteknik. Jag åker varken utan min bebis eller Gustav. Så kommer det se ut ett år framöver. Känns bra.

Jag avskyr den här mellanperioden. Jag har ingenting som passar i garderoben. Jeansen drar jag inte ens på mig för de kommer sitta som knivar i magen. Gravidkläderna ramlar bar av för de är för stora på alla sätt och vis.

Jag köpte ett par i en större storlek för inspelningen idag. HM, helt ok i midjan. Vad har ni på er under mellanperioden? Jag brukar ha klänningar men det har ju plötsligt blivit höst. 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “På språng”


 1. Anna t skriver:

  Grattis!

  Minns med trean att jag bar min mamma köpa ett par gravidtights från p.o.p, i en mindre storlek än jag haft under graviditeten. Mudden upptill på brallorna funkade som en gördel första två månaderna. Var helt perfekt med långt amningslinne och en snygg kofta plus smycken.

 2. My skriver:

  Klänning/kjol fast med strumpisar 🙂

 3. Agan skriver:

  Hurra jag tycker om att vara ditt solrosfrö?

 4. Therese skriver:

  Tajts och amningslinne som går över rumpan. Valfri tunika över.

 5. Nina skriver:

  Gamla byxor som varit lite förstora förut. Men jag spräckte ett par så nu har jag bara 2 kvar. Haha. Men klänning m strupbyxor går ju!

 6. Annafia skriver:

  Har ju inga egna barn men tänkte spontant att det finns lite tjockare klänningar som man kan ha med leggings/strumpbyxor ? Har en del själv från Bonprix, men finns säkert med lite högre kvalité i andra butiker ??

 7. Annika skriver:

  Åh jag avskyr också den där mellanperioden… plus att en kanske ammar vilket inte direkt underlättar 🙂

 8. Katja skriver:

  Fina du! Jag köpte Gina tricots jeans i modell Molly, en storlek större än vanligtvis och sen levde jag i dem tills jag kom i mina vanliga :)!

 9. Mikaela skriver:

  Jag kör gravidjeans nu direkt efter graviditeten. Skönt med mudd över magen då jag tycker det är obehagligt när degklumpen skumpar omkring när jag går :).

Lämna en kommentar