I pappas händer


DSC06603

Jag hoppas att jag ska fixa tonårstiderna med barnen på ett bra sätt. Det är ju skönt att man inte föder en tonåring. Att svårighetsgraden ökar med barnets ålder. Lite som ett tv-spel. 

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “I pappas händer”


 1. Kerstin Sörbom skriver:

  Hörde under hela min barns uppväxt hur hemsk tonårstiden är.
  Alltså den blev ljuvligt, spännande, utmanande, kärleksfullt och fantastiskt.
  Tror inget annat!!!

 2. Emma skriver:

  Haha kul att någon har en härlig upplevelse av tonårstid! Jag och mina syskon satte verkligen våra föräldrars äktenskap på prov. Första tonåringen var en utmaning, jag och lillebror var bara vidriga och bångstyriga. Nu är vi, hela familjen, tajtare än någonsin och det är jag glad för. Min familj är mina bästa vänner och det skulle jag inte byta bort mot något. Glad att mina föräldrar stod ut med min hemska tonårspersonlighet!

 3. Sandra skriver:

  Jag håller tummarna för att iaf högstadietiden blir rolig, har varit scoutledare för kids 12-16 år och det är en fin ålder. Har två energifyllda tvillingar på 3 år som hamnar i konflikt med varandra mest hela tiden (korp, det går att bråka om a L L t) vilket dränerar mig och sambon på energi och typ livslust.? Att leva i ett hem med konstanta bråk är fruktansvärt tärande. Blir mörkrädd av att hörs ”små barn små bekymmer osv” för hur FAN ska vi orka levla upp till större konflikter och bråk etc? ?? stort tack Elaine för boktips, läste precis ”barn som bråkar” och ska skruva lite på våra förutsättningar här hemma. Hjälpte också mig att känna mig lite mer rustad som förälder, det kommer nog bli bättre till slut… ??

Lämna en kommentar