Politiska robotar vinner inga val idag


Här är min analys av Anna Kinnberg Batra, Bildt och Reinfeldt. Vad de har gemensamt och vad moderaternas nya ledare behöver. Men jag skriver även om vilka partiledare som är skickligaste retorikerna idag.

Skärmavbild 2017-09-03 kl. 16.43.34

Men vardagsretoriken i tv4 tar fart på onsdag. Jag har egentligen redan ett ämne som jag vill ta upp och ge lösningar på. Men jag tänker att jag ska höra med er inför vara Nyhetsmorgon och vardagssnacket. Vad vill ni att jag tar upp? Här snackade vi om hur man hanterar tystlåtna och monologmonster.

 

 

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Politiska robotar vinner inga val idag”


 1. Terez skriver:

  Hej Elain!
  Lägligt att sändningarna i Nyhetsmorgon på tv4 börjar.
  Kolla mitt DM jag skickade till dig på Insta tidigare idag.

  Känns det inte konstigt att sammarbeta med Tv4 ?

 2. Linnéa skriver:

  Jag hade velat veta hur man som nyexad/praktikant bemöter dessa ”gamla rävar” på arbetsplatsen som nästan klappar en på huvudet och inte ser en som en kompetent människa utan som någon som inte kan någonting?

  Mvh jag kan faktiskt någonting

Lämna en kommentar