Gustav????


Vi firade mamma igår. Gustav valde ut blommor, silverarmband och tårta till sin svärmor. Så gott! Benny vägrar lämnar mig inte ur sikte. Han ska ständigt ligga på mitt bröst. Det är så mysigt men också oergonomiskt.

Vi sitter och fikar med mamma och så beklagar jag mig. 

Jag: Benny vill ligga på mig hela tiden.

Gustav: Vem vill inte det?

Jag blir sällan generad men nu blir jag chockrosa i ansiktet och kollar så inte mamma uppfattade. Det gjorde hon inte. Gustav håller tillbaka ett skratt när han ser mitt röda ansikte. Genansens färg. ?

Bloggvännerna har ordet

10 svar till “Gustav????”


 1. Sanna skriver:

  Hahaha??? Älskar er humor ??

 2. Matilda skriver:

  Hahaha! Min kära fästmö har en förmåga att väldigt ofta slänga ur sig liknande saker inför min mamma.. Vi har en fyraveckorsbebis och jag sa häromdagen till mamma: ”herregud vad hon ätit nu några dagar. Helt tutt-tokig har hon blivit!”, varpå min fästmö kläcker ur sig: ”jaaa ni blir bara mer och mer lika!” ??

 3. Diana skriver:

  HAHAHA Jag dör, helt underbar kommentar och underbar karl du har.

 4. Sara skriver:

  Vi satt och prata om att spricka under förlossningen med mina föräldrar då jag är beräknad om tre veckor. Så kläcker min sambo ut sig ”så fläskig som din fisse blivit så lär du inte spricka” min pappa höll på att sätta i halsen av skratt och tårarna på mamma bara forsa när hon skratta. Och där satt jag röd som en tomAt i ansiktet ? Tack och lov är vi väldigt öppna i vår familj och kan alltid prata/ skämta om väldigt intima saker men vissa saker kan ju stanna för sig själva!

 5. Gentlemanen skriver:

  Oj. Grattis till din Mamma /Mormor http://gentlemanen.blogg.se/

 6. Gentlemanen skriver:

  Haha. Humöret är på topp. Så bra att du delar tiderna till barnen. Som jag alltid säger är mångar som ser dig som en förebild. http://gentlemanen.blogg.se/

 7. Jennie skriver:

  Haha Elaine du är så härligt pryd ❤️ Jag ska berätta något som du kommer dö av (men det gör du inte, men kanske kan ta in det ändå, olika syn på saker och sådär.) En av grenarna på min mammas 50-årsfest ”Femkampen” var att jucka sönder en ballong. Alla knöt ballongsnöret om midjan och lade ballongen bakom ryggen/rumpan, sedan skulle personen som var bakom springa fram till den som var framför och.. Jucka sönder den. Hahahaha. Ja, de flesta var varierande grad av alkoholpåverkade. Jag hamnade bakom min bonuspappa….. Alla tjöt av skratt och jag var tvungen att lägga mig ner på alla fyra för att jag skrattade så mycket. Han är betydligt längre än mig också som är under 160 så jag nådde inte riktigt upp, vilket lade grund för ännu mer skratt. Vi skojar och pratar om allt i min familj. Det har vi alltid gjort. För oss är det helt naturligt. Självklart snackar vi inte ingående om våra sexliv eller bajsrytm etc men vi kan flyta över dem och det är ingen big deal. Haha… Jag vet inte hur du kommer ta detta, men jag berättar det i alla fall. 🙂

 8. Hlin skriver:

  Hahaha det är viktigt att kunna behålla humorn mitt i allt småbarnskaos men förstår att du blev generad ?? apropå att Benny inte vill lämna dig ur sikte, har ni testat bärsele eller bärsjal? Det var räddningen för oss ❤️

Lämna en kommentar