Gustav????


Vi firade mamma igÄr. Gustav valde ut blommor, silverarmband och tÄrta till sin svÀrmor. SÄ gott! Benny vÀgrar lÀmnar mig inte ur sikte. Han ska stÀndigt ligga pÄ mitt bröst. Det Àr sÄ mysigt men ocksÄ oergonomiskt.

Vi sitter och fikar med mamma och sĂ„ beklagar jag mig. 

Jag: Benny vill ligga pÄ mig hela tiden.

Gustav: Vem vill inte det?

Jag blir sÀllan generad men nu blir jag chockrosa i ansiktet och kollar sÄ inte mamma uppfattade. Det gjorde hon inte. Gustav hÄller tillbaka ett skratt nÀr han ser mitt röda ansikte. Genansens fÀrg. ?

BloggvÀnnerna har ordet

10 svar till “Gustav????”


 1. Sanna skriver:

  Hahaha??? Älskar er humor ??

 2. Matilda skriver:

  Hahaha! Min kĂ€ra fĂ€stmö har en förmĂ„ga att vĂ€ldigt ofta slĂ€nga ur sig liknande saker inför min mamma.. Vi har en fyraveckorsbebis och jag sa hĂ€romdagen till mamma: ”herregud vad hon Ă€tit nu nĂ„gra dagar. Helt tutt-tokig har hon blivit!”, varpĂ„ min fĂ€stmö klĂ€cker ur sig: ”jaaa ni blir bara mer och mer lika!” ??

 3. Diana skriver:

  HAHAHA Jag dör, helt underbar kommentar och underbar karl du har.

 4. Sara skriver:

  Vi satt och prata om att spricka under förlossningen med mina förĂ€ldrar dĂ„ jag Ă€r berĂ€knad om tre veckor. SĂ„ klĂ€cker min sambo ut sig ”sĂ„ flĂ€skig som din fisse blivit sĂ„ lĂ€r du inte spricka” min pappa höll pĂ„ att sĂ€tta i halsen av skratt och tĂ„rarna pĂ„ mamma bara forsa nĂ€r hon skratta. Och dĂ€r satt jag röd som en tomAt i ansiktet ? Tack och lov Ă€r vi vĂ€ldigt öppna i vĂ„r familj och kan alltid prata/ skĂ€mta om vĂ€ldigt intima saker men vissa saker kan ju stanna för sig sjĂ€lva!

 5. Gentlemanen skriver:

  Oj. Grattis till din Mamma /Mormor http://gentlemanen.blogg.se/

 6. Gentlemanen skriver:

  Haha. Humöret Àr pÄ topp. SÄ bra att du delar tiderna till barnen. Som jag alltid sÀger Àr mÄngar som ser dig som en förebild. http://gentlemanen.blogg.se/

 7. Jennie skriver:

  Haha Elaine du Ă€r sĂ„ hĂ€rligt pryd ❀ Jag ska berĂ€tta nĂ„got som du kommer dö av (men det gör du inte, men kanske kan ta in det Ă€ndĂ„, olika syn pĂ„ saker och sĂ„dĂ€r.) En av grenarna pĂ„ min mammas 50-Ă„rsfest ”Femkampen” var att jucka sönder en ballong. Alla knöt ballongsnöret om midjan och lade ballongen bakom ryggen/rumpan, sedan skulle personen som var bakom springa fram till den som var framför och.. Jucka sönder den. Hahahaha. Ja, de flesta var varierande grad av alkoholpĂ„verkade. Jag hamnade bakom min bonuspappa….. Alla tjöt av skratt och jag var tvungen att lĂ€gga mig ner pĂ„ alla fyra för att jag skrattade sĂ„ mycket. Han Ă€r betydligt lĂ€ngre Ă€n mig ocksĂ„ som Ă€r under 160 sĂ„ jag nĂ„dde inte riktigt upp, vilket lade grund för Ă€nnu mer skratt. Vi skojar och pratar om allt i min familj. Det har vi alltid gjort. För oss Ă€r det helt naturligt. SjĂ€lvklart snackar vi inte ingĂ„ende om vĂ„ra sexliv eller bajsrytm etc men vi kan flyta över dem och det Ă€r ingen big deal. Haha… Jag vet inte hur du kommer ta detta, men jag berĂ€ttar det i alla fall. 🙂

 8. Hlin skriver:

  Hahaha det Ă€r viktigt att kunna behĂ„lla humorn mitt i allt smĂ„barnskaos men förstĂ„r att du blev generad ?? apropĂ„ att Benny inte vill lĂ€mna dig ur sikte, har ni testat bĂ€rsele eller bĂ€rsjal? Det var rĂ€ddningen för oss ❀

LĂ€mna en kommentar