Spanks eller vad det nu heter


Min fina vän Rana tipsade mig om Spanks för att få ihop magmusklerna igen. Ni vet Shape ups som en sorts strumpbyxa över magen. Google it❤️ Jag har burit en igår och idag och det är inte bara bra för magen utan det stabiliserade mina höfter. Jag har inte tagit smärtstillanden på hela dagen. Fatta lyckan för mig som gått med foglossning i flera månader.

Jag kan varmt rekommendera det till er nyförlösta. Spanks är ett märke som kostar skjortan så skit i det. Motsvarande finns på Hunkemuller eller Lindex för kanske 200 spänn stycket om inte mindre. Så bra!

Inser att bilderna inte visar spanksen men de är på under ?

Bloggvännerna har ordet

13 svar till “Spanks eller vad det nu heter”


 1. Nathalie skriver:

  Bara jag som inte förstår vad man ska leta efter??

  • Aicha skriver:

   Kolla efter shape wear så hittar du nog det du letar efter.

   Elaine, kan även tipsa om Belly bandit gördel som funkade för mig att få ihop de inre magmusklerna. Det bästa dock har varit att träna mma inspirerade hemmaworkouts som Core de Force eller Tapout XT men det kanske är bäst att göra när man kommit igång med träningen igen.

  • Maria skriver:

   Jag fattar inte heller. Är det ett par trosor med gördeleffekt? En separat gördel/bälte? Byxor? Topp? Och eftersom jag inte är i behov av produkten bryr jag mig inte om att googla.

   • Anonym skriver:

    Och eftersom du inte är i behov av produkten, kanske du inte behöver veta om det är trosor med gördeleffekt, separat gördel/bälte, byxor, topp.

    Men är du intresserad av att ändå veta vad det är….google it ?

 2. Martina skriver:

  Elaine, shape-produkterna säljs ju inte i huvudsak som ett verktyg för att tighta magmusklerna eller stabilisera höfterna, kanske en positiv aspekt men egentligen för slimmande effekt för de som inte är size zero.

  Jag blir lite fundersam när du genom graviditeten klagat på att du gått upp så mycket i vikt, är arg på dig själv för du lät dig själv äta så mycket i början, obekväm i din kropp, lättad att du stannat på 27 kg och nu promotar shape. När du dessutom hänger ut en annan tjej utsn någon insikt i hennes blogg eller kunskap i kcal-räkning. Jag är all for att människor tränar och är sunda i sitt liv oavsett graviditetet så jag förstår din vilja till fullo. Jag tycker bara att du bidrar dessvärre till Hetsen. Hur ser du själv på ditt ”sociala ansvar” som du efterfrågade från Emelie?

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Jag skiter i varför de säljs. Jag fick tips om att de fungerar mot foglossning och för magmusklerna efter graviditeten. Har man läsförståelse så ser man att jag skriver det i bloggen. Jag älskar min kropp, tycker det är jobbigt att ha krämpor och ha foglossning. Hela din kommentar är en reflektion av hur du läser det jag skriver, inte alls en reflektion av det jag faktiskt skrivit. Trist att du tycker att jag bidrar till hetsen. Det kommer du nog fortsätta tycka för nästa vecka börjar jag med viktväktarna. ❤️för hälsans skull

   • Aicha skriver:

    Jag förstår inte varför folk tycker det är fel att vilja komma i form igen efter en graviditet och kalla det hets. Jag, likt Elaine, hade fruktansvärd foglossning med mitt andra barn och längtade till att inte känna smärta och att känna mig stark och smärtfri. Varför kan vi inte stötta varandra istället? Elaine gör allt detta för att känna sig stark i kroppen, ingenstans skriver hon att hon gör det för att bli smal utan hon påpekar hela tiden att det är för att bli stark i kroppen.
    Man får väl lita på att en vuxen kvinna med tre barn gör vad som är bäst för henne själv? Annars kan man väl lita på att de runt omkring henne känner henne så pass väl att om det skulle gå överstyr att de tar tag i det.
    Trött på att det är fult att inte träna och när man tycker om att träna och vara stark då bidrar men till hets, detta är väl typiskt landet lagom Sverige.
    Aja rant over.
    Lycka till Elaine och hoppas att du får känna dig stark snart igen.
    #mamma #älskarträning

    • Elaine Eksvärd skriver:

     Tack fina du❤️❤️❤️blir så glad och lättad när det finns folk som förstår.

    • Martina skriver:

     Jag hade själv foglossningar med första och tyckte det va piss. Inte i den utsträckning som Elaine men tillräckligt jävligt. Tränar själv ofta och gjorde det genom min grav också. Men som Elaine ofta säger så ifrågasätter jag sak och inte person. Hade velat få hennes syn på sin roll i denna debatt som hon själv ville lyfta genom att fråga Emelie. Men tror inte det är läge för det.

 3. Johanna skriver:

  Åh vilket bra tips! Har tänkt köpa någon slags maggördel efter förlossningen men velat fram och tillbaka vilken som är bäst? Vilken modell är det du har av Spanx? Finns ju väldigt många olika att välja mellan.. Har oxå hemskt foglossning och är sjukskriven sista tiden nu så det låter ju underbart att det kan hjälpa med spanxen!

 4. Johanna skriver:

  Skulle rekommendera en maggördel gjord just för det istället, typ AbHealer som man kan köpa från mammamage-shop.

  • Elaine Eksvärd skriver:

   Fast jag har testat dem och tycker att man avlider av värmeslag. Tycker det här funkade mycket bättre och är bekvämt?

Lämna en kommentar