Vovo och Benny


Hon och Benny bonade direkt och Evelyn var där som ett skott, svartsjuk som man kan bli. Mig ignorerar Evelyn, Benny också. Jag tror hon är lite putt på situationen. Så idag när hon kommer hem från föris så ska jag försöka mata och lägga Benny så jag kan ge henne lek, bus, pussar och min odelade uppmärksamhet. Jag tror hon behöver det.

Matheo är mer chill för han är hypnotiserad av sin lillebror, han struntar i sin mamma just nu. Haha, min mamma är likadan.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Vovo och Benny”


 1. Cecilia skriver:

  Buhuu lägg av så fin! Här sitter jag med en 5-månaders (och en 2åring som vägrar sova) och ändå pirrar det till i bebistarmen (skit i allt jobbigt som fick mig att gråta förut haha). Men ååå, bebisgos! Jag vill ha en till! Hoppas att du fick lekt med evelyn! Och hoppas du får en fin kväll trots titdripp och annat skoj 🙂

 2. Stella skriver:

  Exakt samma här. Vår två kan inte prata än å brydde sig inte riktigt om lillebror. Nu är hon snäll mot lillebror ibland men bryr sig inte så mkt om honom. Hon är dock väldigt elak mot mig. Så all tid går till att bara vara med tvåan. Ettan älskar lillebror o går att prata med.

 3. Sofie skriver:

  Mitt tips är att ha de stora syskonen hemma från förskolan och låt de också landa i allt det nya. Låt de vara med när alla besök kommer. Då får ni massa tid tillsammans.

 4. Diana skriver:

  åh vad fin och vacker hon ser ut med sina barnbarn. Tänk att hon redan har TRE barnbarn och att du är TREbarnsmamma. Otroligt, väldigt otroligt men sååå coolt på något sätt. 😀
  Ha nu en jättefin dag och lycka till med E som förhoppningsvis vänder snart, klart man blir svartsjuk på ännu en bebis när man nyss var den yngsta hihi. 😀

 5. Maria skriver:

  Vad lik du är din mamma kring mun och kinder. Hon ser så snäll ut <3

 6. Linn skriver:

  Kom bara ihåg att vara snäll mot dig själv också nu. Klart det är tuffare för Evelyn som är yngre och har en annan referensram medan Matheo är stor nog att förstå hur supercoolt det är med en pytteperson som flyttar in och att mamma och pappa kan dela kärleken mellan syskonen. Om pappa G kan se till att E får fortsätta med sina rutiner så ska du nog kunna ägna lillebror det där lilla extra som krävs just nu och innan ni hunnit blinka så är hon också världens mest stolta storasyster. All kärlek till er ❤️

 7. Karin skriver:

  Benito Eksvärd? Passar fint med Matheo och Evelyn ?

 8. Anna skriver:

  Vilka fina bilder på din mamma och Benny! Nu får du fixa ytterligare en tavla till hennes vägg hemma. Sista bilden är underbar.

Lämna en kommentar