När allt är städat och han är nöjd, då är jag det med


De där färdigheterna att göra saker med en arm. Wow! Benny har haft ont i magen så han är ju gärna nära både mat och världens bästa värmekuddar – brösten. 

Ni skulle sett hur stället såg ut i morse. Nu ska jag njuta av nöjd bebis, fin utsikt, te, tidningar och städad lägenhet innan mina två marodörer kommer hem. Då förflyttar Benny och jag oss till övervåningen för en stund. Kanske tills imrgn❤️

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “När allt är städat och han är nöjd, då är jag det med”


 1. Elli skriver:

  Hej Elaine!

  Jag brukar inte kommentera hur annonser presenteras i bloggar för jag förstår att det är ett arbete som kräver mycket tid och självklart ska ni ha betalt för mödan! Däremot upplever jag tyvärr att pop up-annonserna som dyker upp när man scrollar igenom bloggen gör inläggen nästintill oläsbara. De dyker upp flera gånger under ett inlägg. Det har även hänt mig ett flertal gånger att annonsen dyker upp precis när jag ska scrolla vidare och då blir det istället att jag klickar på annonsen och leds bort från din blogg till annonsörens webbplats. Jag vet inte hur stor möjlighet du har att styra över detta men det skulle verkligen underlätta för mig som läsare om det gick att integrera annonserna på något annat sätt (för självklart ska de finnas kvar). Jag älskar din blogg och vill så gärna fortsätta läsa men annonserna gör det tyvärr besvärligt.

  Kram!

  • Magda skriver:

   Ja, det är ett evigt hoppande upp och ner på denna blogg tyvärr. :/

  • Johanna skriver:

   Jag håller med! Läser man från mobilen tar de upp hela rutan dessutom… och som sagt så kommer de upp flera ggr.

  • Helena skriver:

   Håller med. Måste dessutom gå in på orginalinlägget för att se den fetmarkerade ingressen när man läser via Bloglovin. Men popupannonserna börjar bli irriterande.

 2. Emelie skriver:

  Har du inte provat bärdon som tex sjal rekommenderar jag verkligen det! Närhet och mys men ändå med båda händerna fria 🙂
  Det underlättade enormt för mig, men jag är ändå glad att jag aldrig behöver göra om det 😉

 3. Emma skriver:

  Förstår helt att du har väldigt mycket annat att tänka på men oj vad mycket reklam som poppar upp!

 4. Gentlemanen skriver:

  Kan vara något tillfälligt bara. Barns imun system är starkare och kan klara sig själv uttan matt i 2 dagar minst. http://gentlemanen.blogg.se/

Lämna en kommentar