Överraskad och lycklig


Jag hade en ganska dålig dag igår plus en hel del förvärkar. Men Gaby och jag hade ju planerat att gå på bio ihop. Jag bestämde mig för att följa med. Herregud, vänskapstid får en på bättre humör plus att hon skulle hämta mig med bilen. Hon kunde ju bara köra mig till Sös om det skulle vara så. Men så kommer kvinnan med cupcakes som hon har ”slängt ihop”. Prestationsångesten, jag slänger aldrig ihop saker. Men så kom ett följe av vänner och familj – Pre baby fika. Jag blev så glad att jag började böla.

Jag hade ingen aning. Och hade uttryckligen bett om att slippa en kommersiell babyshower. Fick ju en när Matheo föddes, känns lite OTT att få det vid tredje barnet. Men en fika full av socker är ju perfekt precis innan BF. Behövs inför förlossningen.

Mimmi och Evelyn konfererar❤️

Min älskade Stefan .

Min fina och vackra kusin Katariina. Har inte sett henne på hela sommaren. Som jag har längtat. Vi pratade träning, längtar så mycket. Hon kan göra 11 chins, jag har maxat 8. Vi tävlar alltid, haha.

De hade samlat ihop till en riktigt snygg och praktisk skötväska, gissa om vi är i behov av det som haft en gammal värdelös Michael Kors väska i alla år.

Gabys fötter posar med kaklet till huset.

Jag vaknar verkligen med varmt hjärta och glädje. Tack❤️❤️❤️

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Överraskad och lycklig”


 1. Nathalie skriver:

  Åh vilken fin överraskning ?

 2. Em skriver:

  Vilka underbara vänner du har.

 3. Tyna. skriver:

  Härliga kompisar ni har.

 4. M skriver:

  Gaby ser ut att vara en brunhårig Claire Underwood!

Lämna en kommentar