Lite gardiner på det


Jag frågade barnmorskan vad som kan sätta igång förlossningen förutom hinnsvepningen. Hon svarade: promenera, sex, sätta upp gardiner!” Och där hejdade jag henne och log brett åt gardinerna. Idag sätts de upp åt mamma. Jag skulle ju dit och hjälpa till. Hoppade i taxin och samarbetade med Tyghuset. Mamma har nu en liten hotellägenhet i Solberga. Det har blivit så fint!

Gästrummet före och efter


Vardagsrummet före och efter

Sen köket då? Nu renoveras ju badrummet så då är det lite papp på golven.


Mammas rum före och efter

Ja, min boningsperiod för graviditet nummer tre är officiellt över. Nu är det bara badrummet kvar som redan är igångsatt och allt ska bli bra. Mamma är så nöjd och jag med. Tack Tyghuset för fint jobb! Värt varenda krona! 

Bloggvännerna har ordet

24 svar till “Lite gardiner på det”


 1. L skriver:

  Det ble kjempefint!

 2. Magda skriver:

  Alltså, gardiner gör verkligen hur mycket som helst för ett rum, hela atmosfären! Jättefint blev det! Ska fundera om inte jag också ”behöver” lite nytt nånstans…. ?

 3. Karin skriver:

  Jättefint och mysigt men varför vill man ha gardin för hela fönstret? Är det för insyn eller ful utsikt eller varför?

 4. Kim skriver:

  Att titta på roliga saker så man skrattar så man får kramp funkade för mig när jag väntade barn nr 2. På kvällen på BF satt jag och min man och tittade på roliga klipp på datorn och skrattade så vi grät. Vaknade kl 01 av att vattnet gick och 03.10 var hon född. Kanske funkar att skratta ner/ut dem ???

 5. Sofia skriver:

  Har inte kommenterat innan men följt dig i två år nu. Men nu kunde jag inte hålla mig längre. Det har blivit så fint i din mammas lägenhet, vad fantastisk du är! Det har varit roligt att följa projektet. Lycka till nu när bebisen snart kommer! Tack för så fin och genuin blogg, uppskattar det mycket som kontrast till andra bloggar. KRAM

 6. Therese skriver:

  Hej!
  Var kommer dessa fantasitiska fotöljer ifrån? ?

 7. Alde skriver:

  Åhh nu blev jag inspirerd att göra om mitt hem till en hotellägenhet, blev riktigt snyggt med gardinern!!!

 8. Erika82 skriver:

  Köket WOW!!!

 9. Anna Christiansson skriver:

  Måste säga att du är fantastisk på att uppdatera din blogg! Det är så roligt att läsa o det märks att du brinner för att skriva o dela med dig av ditt liv! Lycka till med den stundande förlossningen o Benny 🙂

 10. Anna skriver:

  Tycker det är väldigt väldigt fint och generöst att du lägger pengar och tid på att fixa till din mamma 🙂 väldigt fin lägenhet!

 11. Malin skriver:

  Så kul att ha följt förvandlingen ? Växte själv upp på Toffelbacken 35 så det här var extra kul!! Och så himla fint det blev!

 12. Hope skriver:

  ❤❤❤

 13. Beatrice skriver:

  Lycka till m förlossningen! Jag födde mitt andra barn i lördags. Hade oxå Marie i Liljeholmen som barnmorska:). Så fint! Vad är det för typ av skenor som använts? Är det mörkläggningsgardin? Ni har lyckats få det så snyggt och bra iom att skenorna sitter så högt.

 14. Sam skriver:

  Hej Elaine
  Vita sängen är så snyggt.varifrån köpte du de.
  Och bokhyllan på vägen?

 15. Caroline skriver:

  Vilken drömlägenhet du har skapat för din mamma, wow! Så kul att få följa. Lycka till med förlossningen superwoman, snart är Benny äntligen här! Jag är 10v bakom dig, gravid i v30 med andra barnet. Du har smittat mig med stimorol-craving, fyfasen va gott det är?❤

 16. Elin skriver:

  Vad innebär hotell lägenheter

 17. S skriver:

  Älskar hur det blev med gardinerna 🙂 en fråga – fick du hjälp med designen och valet av gardiner? Har de någon personlig service som man kan betala för att de kommer hem till en och kollar vad som är bäst? Eller hur gjorde du? 🙂

 18. Ingela skriver:

  Galet snyggt blev det. SÅ smakfullt och behagligt. Love it!!

 19. Susanne skriver:

  Vilken förvandling! Grymt snyggt, du får starta ny business inom inredning efter föräldraledigheten ?
  Var kommer de fina stolarna till köksbordet ifrån?

 20. Mina skriver:

  Så sjukt fint det har blivit i hennes lägenhet!! Färgerna?
  På tal om att sätta i gång förlossning..sex har satt i gång det för oss med båda mina förlossningar. Inte direkt att vi hade FÖR ATT sätta igång..hade känts lagom krystat, men ja. Hade på kvällen innan, vaknat av värkar runt 8 på morgonen båda gångerna. Båda var ute inom 3 h från första värk. Sex FTW! ? lycka till med förlossningen, du är en kämpe!!

 21. Helene i Götet skriver:

  Fint och ombonat:-)

 22. Ingen som sett det där kan anse att gardiner ”inte behövs” (som man ofta hör) – så oerhört fint, vilken skillnad!

Lämna en kommentar