Älskar den här bilden


IMG_1841 IMG_1842

Nu är det Benny. Gustav är så taggad, han älskar våra förlossningar. Nästan som julafton för honom. Jag är taggad för bebis, not so much förlossningen. Ni minns väl den senaste…

 

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Älskar den här bilden”


  1. Alva skriver:

    Så underbart med en liten bebis 🙂 hoppas allt kommer gå bra 🙂 jag minns när jag väntade min lilla och i en av mina tidigaste drömmar var bebisen en flicka och hon talade till mig… jag tog aldrig reda på vad hen var på ultraljudet utan ville ha en överraskning. När magen växte trodde alla bebisen var en pojke (utom ett fåtal), så jag började också tro det och hade bestämt att bebisen skulle heta antingen Damien eller Dimitri och ut kom en flicka. Namnvalet där var också svårt: jag älskar ju namnet Leonie men även Anastasia. Länge kallade jag henne för ”mitt bebishjärta” för så mycket älskar jag henne. Hoppas allt kommer gå bra på förlossningen nu 🙂

  2. Maria skriver:

    TRE SKA BLI NOLL
    Jag har ett förslag till förskolekartan. Idag satt jag och tittade om något dagis i min stad var med på kartan för att vi ska nu ansöka om förskoleplats. Jag tyckte att det var krångligt, via mobilen, att leta på kartan om något i närheten fanns. Det skulle vara lättare, om möjligt, att det fanns en ”rulllista” på sidan om kartan där man kan klicka i sin stad så kommer förskolenamnen upp.

Lämna en kommentar