Nya nivåer av smärta 


Jag vaknade upp och ville krypa ur mitt eget skinn. Så ont har jag. Det är inte förvärkar denna gång, det är foglossningen och ländryggen. Det känns som att höften bara ska brytas av på mitten, så ont har jag.

Jag färsöker distrahera mig med att läsa och prata med familjen. Men det är svårt att göra något alls förutom att andas när man har så ont. Det känns konstigt i ljumskarna sedan fn vecka tillbaka. Nästan som något gått sönder där. Aldrig känt så förut. 

Är så trött men har för ont för att sova. 

Hur mår ni? 

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Nya nivåer av smärta ”


 1. C skriver:

  Aj!

  Själv mår jag bra, på väg till en konferens. Känner hur livet börjar vända till det bättre efter en underlig vår och sommar. Bön hjälper <3
  Ska be för det onda om det är ok.
  Kram

 2. Katarina skriver:

  Har du testat gravidmassage? Hjälpte min foglossning och mina ljumskar när jag var i vecka 39. Finns ett bra ställe på Nybrogatan…

 3. Hmm skriver:

  Dags att söka vård och få utskrivet smärtstillande ❤️

 4. Louise skriver:

  TENS kan hjälpa din barnmorska bör ha

 5. Anna skriver:

  Lizas kiropraktik på Saga gym vid mariatorget. Specialicerad på gravida och post partum, hon har varit magi för mig. Värt att testa. Hejaheja nu på sluttampen, orimligt hur långa dagar och nätter kan vara när man har ont. Lycka till!

 6. Sverigebevakning skriver:

  Kanske är det någon som knakar på dörren. http://sverigebevakning.blogg.se/

 7. Jennie skriver:

  Japp, jag hade något liknande när jag var gravid med mitt andra barn förra hösten. Fruktansvärt jobbigt! Kroppen bara mådde otroligt dåligt av graviditeten, och det kändes som om bebis tog sönder saker inom mig. Jag fick igångsättning två veckor före bf, just för att det var så otroligt tufft. Födseln gick jättebra, och ut kom en rejäl bebba som vägde 4,7 kilo ?
  Men än idag har jag problem med ländrygg och bäcken. Enligt kiropraktorn har mitt bäcken blivit snett efter graviditeten och det påverkar ju allt annat i kroppen.

 8. kristina skriver:

  Röstar också på kiropraktor. Kan rekommendera en superbra i Täby, Lars bergman, som verkligen vet vad han sysslar med. Aldrig haft problem med smärta under graviditeter. Börjat få känningar, men sen går jag till honom och det försvinner. Lycka till!!

Lämna en kommentar