Det gör ont mot kvällen


Nu har alla hållit sina tal till svärfar, även Gustav. Det var så rörande att se Gustav tala till Jan och se hur Matheo lyssnade med stora ögon. Jag märkte att det gjorde stort intryck på honom att både se och höra sin pappa uttrycka sin tacksamhet och kärlek till sin pappa. Jag håller tummarna för ett sån scenario när Gustav fyller 70år.

Jag har dragit mig undan nu. Förvärkarna gör sig påminda på kvällarna verkar det som. Men nu är det lungt. Jag har hunnit med det mesta. Ska bara läsa några böcker och andas ut denna smärta. Benny är välkommen ut. Vi har massor av barnvakter här i Knivsta. Farmor, farfar, fyra fastrar❤️

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Det gör ont mot kvällen”


  1. Bra val av bok 😉
    Kram på dig!

  2. Så spännande kollar in här då och då och kollar om det är på G

  3. ELin skriver:

    Elaine! Jag kom på värsta snilleblixten, du och Lady Dahmer borde skriva en bok om feministisk retorik! Läser också samma böcker som dig nu, har fått en nytändning i föräldraskapet efter semestern, tack för boktipsen!

Lämna en kommentar