Brunch hos Gaby


Men vad mysigt vi hade hos dem. 

Det pocherade äggen smakade gudomligt med advokadon. 

Gaby vågade inte hänga upp Fuck the police tavlan förrän hennes vänner (som är poliser) sa att de är lugnt. Dom fattade att syftningen var polisbrutaliteten mot svarta i USA och särskilt 1968 då en polismästare rekryterade poliser från KKK. Det är dessa poliser tavlan syftar på och det förstod Nina med flera som är poliser och då kändes det safe. Tänker att jag förklarar det här så ingen tar illa upp. Älskar ju poliser, Gaby med. Men inte KKK-rekryterade sådana.

Jag har sagt det så många gånger att jag önskar att Gaby bloggade. Hon har gröna fingrar, är grym i köket, skulle kunna göra ett rivningsobjekt mysigt och trendigt plus att hon har sån skön stil. Det skulle vara en frisk fläkt i bloggvärlden.

Men ni förstår att jag inte vågar laga något åt henne när hon slänger ihop lyxbruncher med vänster handen och utan att tänka.

Gaby ska ha sin bebis i Oktober så hon är fortfarande mobil.

Hennes man Bojan, en pussvänlig Ruben och Gaby ska snart bli fyra i familjen <3 .

Här är kvinnan som kan ha massor av växter och det ser inte ut som en djungel, det ser dekorativt och vacker ut. Undrar om inte jag ska få in lite röda växter hos mamma? Skulle vara så fint till hösten.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Brunch hos Gaby”


 1. Hmm skriver:

  Nej jag förstår inte det. De som är duktiga på att laga mat är oftast de mest tacksamma gästerna för de uppskattar så att någon annan ansträngt sig för de blir så sällan bjudna samt de vet att uppskatta tiden någon annan lagt på det om det bara så är att det bretts en macka åt dem.

  De om några vet att uppskatta omtanken. ?

 2. Lisa skriver:

  Har hon en tavla där det står: ”Fuck the police”?

  • Ninna skriver:

   Det ser så ut, jag undrar varför. För mig känns det inte ok på något sätt.

   • Elaine Eksvärd skriver:

    Konst, Gaby har vänner som är poliser och det finns en aspekt och syftning på tavlan som poliser i Sverige skulle förstå – den syftar inte på våra poliser – polisbrutaliteten mot svarta i USA och särskilt 1968 då en polismästare rekryterade poliser från KKK.

    • Ninna skriver:

     Konst eller inte konst, jag är polis och tycker inte att det är ok att ha en tavla med detta budskap även om det syftar på ett annat lands poliskår.

     • Elaine Eksvärd skriver:

      Då tycker ni olika. Så kan det vara. Med min förklaring så låter jag det stå ändå, tyckte det var nödvändigt.

 3. C skriver:

  Heja Elaine 🙂

 4. Fanny skriver:

  Haha, jag är en sån som mina vänner ”inte vågar bjuda på middag” och ärligt talat… det är supertråkigt! Jag älskar att gå all in när jag bjuder hem kompisar, för jag tycker att det är roligt och det faller sig naturligt för mig, men det betyder VERKLIGEN inte att jag inte skulle uppskatta att bli hembjuden på falukorv och stuvade makaroner. Att bli bjuden på middag/lunch/brunch är ju livet, oavsett vad som står på bordet 😀 Våga, jag är 100% på att hon skulle uppskatta det massor! 🙂

Lämna en kommentar