Du och jag Matheo


Barnen börjar komma in i sina rutiner även om jag känner att jag rubbar Matheos lite. Det är andra dagen i rad som han får skippa sommarförskola för att hänga med sin uttråkade mamma. Haha. Jag har verkligen sån saknad att jag inte har hjärta att låta alla familjemedlemmar vara hemma. Dessutom vad Jaqueline i stan med barnen så vi tog en paus från solen och tog dem på bio.


Två dagar av lek och bus. Jag hade gärna haft Evelyn med men hon springer mycket snabbare än jag och har det roligare på föris än med sin trötta mamma. 

Jag har anordnat playdates med Matheos kompisar som också semisemesestrar. Idag ska vi ta bilen till Knut och hitta på nåt skoj äventyr.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Du och jag Matheo”


 1. Hanna skriver:

  *Inväntar pekpinnar från alla förskolelärare*

  • Sanna skriver:

   Förskollärare här, inga pekpinnar. Elaine är ju sjukskriven, dessutom får man ha barnen på heltid på förskolorna i Sthlm oavsett vad.

 2. Elin skriver:

  Vad mysigt att ni får hänga lite bara ni nu när syskon väntar! Bra jobbat att du härdar ut trots foglossningar och såhär på sluttampen! Toppenmamma! ??

Lämna en kommentar