Framtidsplaner för träningen


Min älskade man! Vi pratar länge på kvällarna och drömmer om framtiden. Nu tycker jag träning är extra kul, mest för att jag längtar så mycket efter det. Sen blir jag så peppad av Gustavs framsteg och att vi kommer ha ett gym hemma. Vi tänker ändra vår träning så vi kan träna mer ihop.

Jag har haft samma PT i åtta jättebra år. Men känner att jag har fått pannbenet för att forsätta utan när Benny är ute. Jag vill träna med Gustav och gärna en gemensam PT kanske en gång i månaden så nära hemmet eller jobbet som det bara går. Min gamla PT har ju blivit superstar och fullbokad landslagstränare i tyngdlyftning och det är inte riktigt dit jag vill gå med min träning.

Har ni tips på några bra PT:s i Stockholm som hjälper folk att nå sin fulla potential? Jag vill kunna göra 15 chins, stå och gå på händer, full kroppskontroll. Ingen utseendefixerad PT. Det ska vara funktion och styrka i fokus. Allt annat får komma på köpet. Tips? 

Bloggvännerna har ordet

24 svar till “Framtidsplaner för träningen”


 1. Hanna skriver:

  Lofsan?

 2. Ullis skriver:

  Elin Bjärkstedt !!! https://www.personligaretraning.se/om-elin
  Som klippt o skuren 🙂

 3. Funkisfamilj.nu skriver:

  Björn på Takkei är helt suverän!
  Men de har många fantastiskt bra PT där så du kan inte gå fel hursom. De har alla bakgrund inom tyngdlyftning eller gymnastik på hög nivå och har ett koncept som kombinerar dessa stilar.

 4. Emma skriver:

  Lofsan? Eller Anna Lissjanis? Eller någon som iaf är delvis inriktad på träning efter graviditet. Stark inifrån och ut är viktigt! ❤

 5. Sus skriver:

  Pt-fia? 🙂

 6. Sofie Helbro skriver:

  Hej! Någon som brinner för träning och NOLL ytlighet, endast total passion för ämnet. Finns ingen bättre PT än David Tainton. Människa i top-klass och sååå kompetent tränare att klockorna stannar ? ?

 7. Sofie skriver:

  My Martens verkar ju vara inne på det spåret och bloggar väl här också tror jag?

 8. Helena skriver:

  Linn Fahmy Sats Regeringsgatan. Urgullig tjej!

 9. Milena skriver:

  Hans Hellberg Sats Hornstull

 10. Ullis skriver:

  Omid Dadary, Omid Dadary eller Andreas Öhgren.

 11. J skriver:

  Kan verkligen av hela mitt hjärta rekommendera hela gänget på Kampsportslabbet; Fanny, Kevin och Sadi. Underbara allihop! Medverkat i flera av deras boot camps, och har vänner som har dem som Pt:ar. Att man ska vara stark och äta bra är i fokus. Jag har fått fantastiska resultat m deras hjälp! De ser verkligen till hela människan

  http://kampsportslabbet.se

 12. Isabella skriver:

  Enkeltraning.se, Lena Östman, kika in på hennes sida! Jag är partisk såklart eftersom jag är hennes vän, men tycker hon är en fantastisk pt!

 13. Michaela skriver:

  Hej!
  Lofsangruppen helt klart, dom har ca 20 coacher som alla är proffs inom olika kategorier inom träning! Hör av dig till lofsan med förutsättningar, mål osv, så matchar hon dig med rätt coach, som också kan ändras framåt när förutsättningar för dig ändras ju längre efter graviditeten du kommit.

 14. Erika skriver:

  Stefan Silfvergren är en PT som jag tycker har stor kunskap och är lyhörd för vad kunden vill ha. Han hjälper en att få fantastiska resultat!

 15. Sara skriver:

  Nu bor jag inte i Sthlm och kan inte rekommendera någon där. Min erfarenhet är att manliga PT är grymt duktig…..på att bygga muskler. Alla manliga PT jag haft har varit så fokuserade på muskelbyggandet, snygga muskler. Träna kondition var aldrig nåt som diskuterades då de varit tydliga med att det inte behövs typ. Jag insåg att jag inte gillade det. Hittade en ny kvinnlig PT. Det var sån stor skillnad. Hon såg mer på helheten. Med henne har jag både tränat styrka och kondition. Och då styrka som inte ska bygga massa snygga muskler. Så mitt råd är att hitta en inspirerande kvinnlig PT.

 16. Anna skriver:

  Kan rekommendera Mia Blomström, PT på SATS Liljeholmen. Grym! 🙂

 17. Maira skriver:

  PT- center Södermalm. Med Sebastian Pisano eller hans fru Emelie. Han har gett mig ett nytt liv! <3 (på köpet tappat 15 kilo) Du och Gustav kommer bara ensamma i gymmet med honom (och hunden IFA) Holistiskt synsätt på hälsa och synen på att varje människa är individuell.

 18. Nina skriver:

  Kolla in ptzandranilsson på Instagram. Jag skickade hennes profil till dig.
  Hon är grym! ??

 19. Cathrine skriver:

  Vill tipsa om min syster Charlotte Beijer som efter flera år som anställd pt och gruppinstruktör nu följt sina drömmar och startat upp sin egen verksamhet. Kolla in hennes blogg här http://www.devote.se/charlottebeijer och på hennes Youtube kanal har hon flera filmer på övningar som går att göra själv eller i par!

Lämna en kommentar