Godmorgon


Jag sitter och läser era kommentarer och tankar till sexinlägget. Ledsen att jag exkluderade par utan barn, det är ändrat nu. Det är ju minst lika intressant hur vilken parrelation som helst löser sexfrågan där en vill och den andra har sextröttnat. Skönt också att det inte var en enda negativ kommentar av nu 62 stycken. Alla delar olika erfarenheter utan att döma andras.

Det skulle vara så kul om vi alltid hade en sån stämning. Jag antar att jag till viss del kan påverka det genom att skriva blogginläggen på det sättet. Ni får gärna hjälpa mig. Jag vill inte döma någon som avviker mitt tänkade, tvärtom om. Jag gillar att höra andras tankar så länge de dela med respekt för andras.

Sista senesterdagarna nu. Matheo blir hämtad av farfar vid 15.00. Han ska vara på landet tills på söndag. Jag kommer sakna honom men vet att han har det så kul med mina svärisar på landet. Bra att få lite jord under naglarna också.

Hela familjen ska på Brunch hos Gaby innan dess och sen ska vi förbi mamma för att hon ska få säga vilka tavlor hon vill få framkallade till sina väggar. Det kommer bli så fint.

En biodejt ska Gustav och jag få till också. Då är vi uppe i tio dejter i år. Så bra. 

Nu ska jag skriva min nyhetskrönika för Göteborgsposten, sen ska vi bege oss till Gaby och company.

Bloggvännerna har ordet

12 svar till “Godmorgon”


 1. Hmm skriver:

  ELAIEN!

  Problemet som mama har haft i en oändlighet gör att DET BARA GÅR ATT LÄSA TRE KOMMENATRER nu när de är så många.

  FIXA NU!

  Jag vill läsa om mitt svar har fått ett svar bla.

 2. Hmm skriver:

  Fel av mig.

  JAG SER BARA TVÅ!

 3. Jenny skriver:

  Hej Elaine! Stort tack för en bra blogg! Hoppas Benny väljer att titta ut snart 🙂
  Kan inte du kontakta mama angående alla problem som är på bloggen? Sidan laddar långsamt, kommentarer syns inte och ofta kommer inte alla inlägg upp. Detta är sjukt frustrerande och har pågått en längre tid. Vill inte sluta läsa din blogg men orkar snart inte med mama längre. De har haft lång tid på sig att försöka fixa detta. Byt portal om inget händer!! Stor kram

 4. Ella skriver:

  Kan också bara se 3.. kollat mobilen, safari och chrome på datorn. Inget funkar.

 5. StinaS skriver:

  Samma återkommande problem för mig på alla mamas bloggar. En riktig bloggdödare i längden.

 6. Anonym idag skriver:

  Jag känner att jag vill svara på tidigare inlägg om att ligga och hur ofta. Jag var svårt sjuk under en period och orkade inte ligga. Inte kramas. Ville inte ens ha en puss på kinden. Sa till min man ”jag orkar verkligen inte. Vill du ligga så får du gärna göra det med nån annan. Men jag behöver inte veta det”. Så vi låg inte på ca 6 månader. Han låg inte med nån annan heller. Det här var för 5- 6 år sen. Ìdag liggs det oftare.

 7. Anonym skriver:

  Men altså….hvis du eller Gustav havna i en ulykke slik at dere ikke KAN ha sex.. ville dere tatt ut separasjon da?

 8. Amanda skriver:

  Hej Elaine, kom att läsa din bok ”härskarteknik” genom slumpen och tyckte den var så lärorik särkilt för en 16 åring som jag. Men nu när återigen genom slumpen hamnade på din blogg så ville jag bara ta upp det du skrev om ursprung och stereotyper. Jag är född i Sverige men mina föräldrar är från Iran och får alltid den inledande frågan när jag träffar på nya människor ”vart kommer du egentligen ifrån?”. Visst kan jag välja mig att störa mig på att dom använder ordet ”egentligen” som om jag vore mindre svensk än dom när jag dessutom också är född här i Sverige men hur dom formulerar sig spelar helt ärligt inte särkilt stor roll. För aldrig i hela mitt liv har jag uppfattat att den frågan grundar sig i något annat än nyfikenhet och då svarar jag bara glatt tillbaka ”Jag är född här, men mina föräldrar kommer från Iran”. Eftersom att mitt ursprung faktiskt har blivit en del av mig i och med att jag har blivit uppvuxen i ett hem vars mina föräldrar konstant har pendlat mellan olika kulturer osv… Denna kommentaren blev dessvärre lite längre än planerat men min poäng är i alla fall att när någon frågar en vart man kommer ifrån, särkilt om det är ett afrikanskt ursprung tycker jag att det är så jäkla mycket bättre att bara säga landet istället för att försöka ge en uppläxning. När jag säger afrikanskt ursprung är det för att jag mycket hellre har en land att gå efter än att bara genralisera allting jag kan föreställa mig till Afrika. Bara när man slutar ställa frågor grundar man sitt egna svar på på saker som faktiskt inte stämmer.

Lämna en kommentar