Min fina Jaqueline


Så bra vänner vi har blivit denna sommar. Ett besök på deras land blev tre och vi har haft det så bra, kommit varandra och varandras barn nära.

Vi vågade inte stanna så länge denna gång då jag hade rejält ont och sammandragningar. Men det var inte bara det. Eftersom jag inte kan göra något så blir det Gustav ensam med barnen och då kan inte heller han hjälpa till med matlagning eller städning.

Vi vet att Jonas och Jaqueline förstår men vi känner oss för obekväma med att få allt serverat bara sådär.

Det blev ett mysigt dygn oavsett och vi pratade om att planera in Spanien nästa år. Det kommer troligen inte bli en hel sommar där utan med största sannolikhet två veckor med besök av vänner. Jag hoppas så att Jaqueline med familj ska vilja följa med.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “Min fina Jaqueline”


  1. Magda skriver:

    Älskar att du har sommarlov med plåster på knät. ❤️?

Lämna en kommentar