Gustavs kusiner


Efter att min lilla wc-olycka träffade jag upp dessa härliga människor. Gustavs kusiner som hälsade på oss från Skåne. Två härliga dagar fick vi hänga med Julia, Christina, Sanna och Lukas. Första kvällen gjorde de tacos åt alla. ”Ni har nog med ert, ni ska föda snart. Vi lagar gärna mat!”❤️

Hur snäll får man vara? Vi ville ju vara värdsr och serva dem, men är man höggravid och familj så är man. Det kändes faktiskt skönt att ha folk hemma som bara kunde ta över köket utan att det kändes konstigt. Bada gjorde vi också, vid tantostranden. Eller de badade och jag kollade utsikten från en bekväm bänk.

Matheo har hög integritet och är rött picky med folk, men han tog Christian i hand direkt.

Och Julia fick ett sånt fint kort från kvällssolen på vår balkong.

Jag sa att de får komma tillbaka nästa år då vi har större och hus. ?

Bloggvännerna har ordet

Lämna en kommentar