Grattis Stefan jag vill ge dig kärleken i födelsedagspresent


Vad bättre än att göra en kontaktannons till födelsedagspresent. Då kanske jag kan få vara best woman till bröllopet så som du var min. Så till alla underbara gaymän där ute som matchar min älskade vän Stefan som fyller år idag, here goes.

Stefan har precis flyttat tillbaka till Sverige efter 17 år i New York. Han jobbar inom restaurangbranchen och är förutom det filmfotograf och fotograf. En estet långt in i själen. När vi bodde i New York och var singlar så hade vi ögonen på samma typ av män och frågan vi ställde var ”är du gay eller straight”. Visade sig att dessa laidback manliga snygga män oftast var gay och intresserade av Stefan. Jag har aldrig velat varit en gayman så mycket som när jag bodde i New York?. Stefan är en person som alla älskar. Omtänksam rolig och alltid i farten. Han älskar att resa, gå på bio mitt på dagen/natten oavsett väder. Han lever för filmkonsten. Han är spontan levnadsglad.

”Jag vill inte ha en fjollig person, jag vill ha en man. Jag är gay, jag gillar män”. Så har Stefan sagt till mig. ❤️ han har varit kär kanske två gånger i sitt liv, men många vänner. 

Han är två meter lång och… ja ni vet vad de säger och långa män. De gillar… elefanter?. 

Han är även pappa till lilla tjejen Kaya som han har med sin bästa vän Kojenwa. De bor inte ihop, men Kaya bor i hans hjärta och på hans arm.Han fyller 36 år idag. Är du en skön, driven, man med humor, livsglädje och sugen på dejt med Stefan. Skicka ett ”Grattis på födelsedagen Stefan. Jag dejtar gärna dig!” och ett foto till stefanblomquist@gmail.com 

Markera mejlet ”Elaine kärlek till Stefan”. Och alla ni som har gaykillkompisar ni vill matcha med Stefan så gör gärna det. Men de måste ha mer gemensamt än sin sexualitet. Läs annonsen. Har du en gaykompis som dansar till schlager och botoxar sig ”for fun” så kanske inte det är det som matchar Stefan.

Bloggvännerna har ordet

9 svar till “Grattis Stefan jag vill ge dig kärleken i födelsedagspresent”


 1. Karin skriver:

  Åh vad roligt, heja! Jag önskar att jag hade en fin och redig kar-a-karl i bakfickan att trolla fram åt Stefan. Jag har bara en och det är en jag gärna behåller själv 😉 Lycka till!

 2. Jenny skriver:

  Älskade så fin du är!! Tyvärr har jag ingen singel ”manlig” gayvän men jag hoppas att han får napp ??

 3. Peter Backteman skriver:

  Grattis Stefan på födelsedagen önskar Peter
  Vill du ses på en fika el ett glas vin?

 4. I skriver:

  Vill han bli matchad?

 5. Erika82 skriver:

  Rolig annons. Bra att vara tydlig med vad man vill ha.
  Pratade nnämligen häromdagen med en bekant som är gay som sa att hon vill ha en tjejig kvinna och tycker det är synd att så många lesbiska är så butchiga.
  Hoppas nån manlig gay hör av sig till Stefan.

 6. Okej KEEP US POSTED!!! Hehe. Grattis Stefan <3

 7. Diana skriver:

  Stort grattis fina Stefan! Hoppas du får den bästa presenten man kan få, kärleken.

 8. Annika skriver:

  Och jag ska vara ”best man” på brorsans bröllop nästa lördag. En stor ära. Nu hoppas jag mannen i Stefans liv dyker upp. Heja heja!!

Lämna en kommentar