Shit happens


Efter Zetas lämnar jag av Berivan och Meryem i Liljeholmen. Jag parkerar bilen vid kajen och ringer Gustav och frågar om jag ska hndla något för att hans kusiner kom ju från Skåne igår. ”Nej, kom hem du bara så får du träffa Westerbergarna” säger Gustav. Då har jag precis klivit ur bilen och känner att jag behöver gå på toaletten. ”Ska bra gå på toa så kommer jag”. Gustav säger att det inte är nån stress. Sen måste Benny ha flyttat en fot eller nåt för sekunden senare… skiter jag på mig. Paniken.

Ringer Berivan och Meryem i panik. Berivan skickar sms till Gustav.

Jag vaggar hem till Meryem där de duschar och ger mig kläder så att jag inte kommer som en bag of poo till Gustavs släktingar. Innan dess tar de kort på fröken bajs?.

Meryem: In i duschen, ge mig bajskläderna. Jag kör dom på snabbtvätt!

Jag kliver in i duschen: Ni är de bästa vännerna man kan ha!!

Meryem och Berivan skrattar kärleksfullt.

Går därifrån ren och fin. Kommer med ett stort leende till Gustavs kusiner. Får några sms från Berivan på väg dit ?

Dessa vänner i vått, torrt och när man sitter i skiten❤️❤️❤️

Bloggvännerna har ordet

19 svar till “Shit happens”


 1. Elin skriver:

  Ibland kommer jag på mig själv när jag skrattar högt MED (inte åt) dig. Du skriver minst lika bra som du pratar, när blir du expert på båda områden i Nyhetsmorgon? 🙂

  • Maria skriver:

   Håller med! Älskar att du delar med dig av sånt här, och att du gör det nu direkt efteråt. Annars brukar folk vänta ett par år med att berätta pinsamma situationer. Om det redan här det sådana här saker, hur kommer då den här förlossningen va? Kommer flyga bajskorvar hej vilt i förlossningssalen hahaha

 2. LINA JOHANNA skriver:

  Alltså orkar inte!!! ? Säger som kommentaren ovan, skrattar med dig och inte åt dig och hög igenkänning på denna! Har haft grav foglossning som du båda mina graviditeter och vill bara kasta mina bajsiga kläder rakt i nyllet på dom jävlar som bara struttar runt där med sin 6-kilos uppgång-mage och kan jogga i v 38, fy faaaaaaan vad bitter man är då! Men såklart inte deras fel att dom är made for pregnancy och inte jag.. ?

  Snaaaart är du i mål! Kämpa ❤

 3. Kicki skriver:

  ??? bara älskar hur du delar med dig ?

 4. Frida skriver:

  Tack för att du bjuder på dig själv!???

 5. Erika82 skriver:

  Haha stackare. Jag gjorde det häromdagen men det var i alla fall i sängen…

 6. Vanessa skriver:

  Ny artikel hos Expressen ?, du är underbar!

 7. Elin skriver:

  Det var riktigt svårt att inte kissa på sig av skratt när jag läste detta ?

 8. Sverigebevakning skriver:

  Ja SHIT Happens. Som på svenska Bajs händer. Att man är gravid kan det hända. Bra att du fick hjälp att fräscha till iallafall. Life goes on.

 9. Sverigebevakning skriver:

  SHIT Happens. Som på svenska Bajs händer. Att man är gravid kan det hända. Bra att du fick hjälp att fräscha till iallafall. Life goes on.
  http://sverigebevakning.blogg.se/

 10. Linda skriver:

  Du är rolig du!

 11. Ewa skriver:

  Shit happens to good people. Underbara vänner, var rädda om varandra. Ni kommer garanterat att höja stämningen några pigga snäpp på hemmet om sådär 50 år.

 12. Hope skriver:

  Underbara vänner!❤❤
  Kram

 13. t skriver:

  haha men nej stackare! fnissade med dig, tur att det löste sig! jag har en gång på gymmet skitit på mig för jag tog i så hårt… de va jävligt pinsamt rent ut sagt haha

Lämna en kommentar