Det tar sig med målen


Det är mobilen som jag måste styra lite. Men det är ok. Vissa mål får man ta med sig till nästa år. Jag har i alla fall blivit bättre mycket bättre.

Gustav och jag är i fas med dejterna. Vi kommer riva av ett gäng i juli innan Benny föds. Men vilken bra investering det har varit för vårt förhållande.

En tunga på kinden liksom, bara det! ?

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Det tar sig med målen”


  1. Magda skriver:

    Använder en app som heter Moments (finns nog en uppsjö av andra liknande). Den mäter mobilanvändningen och det går att ställa in maxgräns mm. Har funkat superbra för mig! Blir otäckt när man får svart på vitt hur många timmar eller hur många upplåsningar man gör per dag. Jag har gjort många ”tävlingar” med mig själv, minska snittiden per vecka, kolla den sista gången på kvällen allt tidigare för varje dag osv. Körde även en 14-dagarschallenge som bröt lite dåliga vanor 🙂

Lämna en kommentar