Världens bästa storebror


Matheo är en sån fin kille. På förskolan berättar dom hur han går över till Evelyn för att hjälpa henne ibland. Han lämnar kompisar och lek för att hjälpa henne upp för trappan till rutschkanan. Bara sådär. Och när jag gick iväg för att köpa vatten så hoppade Matheo av sin gunga för att gunga Evelyn. Älskade storebror❤️.

Det sägs att syskon som har funkissyskon blir mer empatiska än andra. Det ser jag verkligen hon Matheo. Men han utmanar Evelyn också på saker han vet att hon behärskar och det tycker jag är bra. Det är bra med lite syskonbråk, men bara lite.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Världens bästa storebror”


 1. Erika82 skriver:

  Gulle

 2. Mona skriver:

  Hej .Jag har en flicka med autism och hennes storebror har alltid varit väldigt empatisk och omhändtagande mot både henne och andra människor.Jag tror det beror mkt på att han växt upp med sin lillasyster så det är en fördel för honom.Tack för en bra blogg Med vänlig hälsning, Mona

  • Harmagedon skriver:

   Tänkte precis skriva samma. Har också en flicka med autism och en väldigt omhändertagande storebror. Men precis som Matheo trycker han på om att hon ska klara sånt själv som han vet att hon egentligen kan. Han är helt enkelt den bästa specialpedagogen man kan tänka sig.

 3. Lil skriver:

  alltsa det dar var jag och min storebror innan lillebror kom och forstorde allt :p (dvs, sedan var det bara de tva som lekte och jag var old news)

Lämna en kommentar