Kan inte tänka mig att vi flyttar


Tänker ni så långt som trettio år fram i tiden. Det är ju riktigt långt. Jag gör inte det. Det här var nog första gången förutom när jag fick veta om Evelyns diagnos och fick höra att många med WS väljer att inte skaffa barn. Skönt att det är ett val, men ledsamt om de inte skulle ha ett. Annars tänker jag inte så. Jag tänker bara att jag ska lotsa kidsen så gott det går genom deras barndom, tonår och så vidare.

Från det ena till det andra så ser ni att första våningen har samma färgtänk som entréplan. Ingen chocker där inte.

Jag är väldigt förälskad i köket både arbetsbänken, luckorna och det vita kaklet som det kommer vara.

Kakel som hemma hos mamma, fast mer kvadratiskt trots jag. Vi får se.

Här ser jag sofforna från Melimelihome mittemot varandra. Skulle vara så snyggt. Och så blått i vårt sovrum hela vägen till badrummet, men det har ni ju redan sett.

Jag tror nog att det där sobra golvkaklet till gästtoaletterna blir bra, och nu ser man att väggfärgen är grön och vitt kakel däremellan. Där ska nog gästerna skita bra, haha.

Här är soffan jag vill ha till vardagsrummet. Två stycken. Den känns så hotellig och lyxig. Men en del träinslag och gamla böcker bakom (det kommer vara en platsbyggd bokhylla bakom en av dem. Så tror jag det kommer bli riktigt snyggt.

Jag tycker ju att Blanca i samma tyg också är så snyggt.

1dde6a322efbdb84d3d47b7a31c296e4

Som jag längtar efter detta hem. 2018…

Den som väntar på nåt gott.

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Kan inte tänka mig att vi flyttar”


 1. Emelie skriver:

  Jag vill bo kvar i huset alltid. Och att barnen ska ha riktiga sängar och egna små krypin att sova i när de kommer hem. Inga madrasser och extratäcken i någon garderob. De ska alltid ha en plats. Inte bara själsligt, utan även rumsligt. Samma med barnbarnen när de kommer. Nu är mina barn i förskoleåldern än så länge ?, men mina tankar kan definitivt sträcka dig 20-30 år framåt i tiden ibland ❤

 2. Nej. Jag/Vi planerar inte så långt. Huset vi byggde nu, har vi en 10 årsplan för (tills barnen flyttar). Sen är livet ett oskrivet blad. Vi har drömmar och visioner för livet, men inte planer. Speciellt inte nu inför semestern ?.
  PS kommer bli grymt snyggt ert hem.

 3. Sara Nilsson skriver:

  Tänker på högskåpen (antar att det är kyl/frys) bredvid spisen, tror ni inte de kommer att skymma och svälja ljuset in/kännas som en stor kloss? Jag hade flyttade de till väggen mot trapphuset och fortsatt med bänkskåpen/väggskåp bredvid spisen (skönt att ha som avställningsplats för mat som ska ut/in), jag hade också haft kvar de skåpen så får plats på väggen mot trapphuset, så hela väggen är full.. kanske till och med haft högskåp hela väggen (mot trapphuset)? Tänker att de bänkarna används kanske inte ändå? Bara en tanke. Älskar verkligen det ni gör med huset!

 4. Sofia skriver:

  Gud vad snyggt det blir! Älskar också melimeli – framför allt färgerna på sofforna. Samtidigt tror jag att första modellen som har låg rygg kan vara ett dumt val ifall man tänker bekvämlighet? Jag hade nog tröttnat på att inte kunna sätta mig ner och luta ryggen mot något. Men det kanske ni tänkt på 🙂

 5. Anna skriver:

  Alltså. Älskar att mamma och pappa har kvar sitt stora hus. I mitt och mina syskons rum har de satt in dubbeslängar och vagga till hittills enda barnbarnet. Gör det så mycket enklare att åka dit och hälsa på. Jularna är supermysiga när vi alla syskon med respektive åker hem och bor hemma några dagar 🙂

 6. Jeanette skriver:

  Det sägs att man stannar livet ut i det tredje huset man äger! Så jag hade inte tänkt 18 år eller mer framåt i tiden. Det här huset funkar för er just nu men om bara några år kanske ni behöver något annat.

  Håller för övrigt med Sara Nilsson ovan om tipsen till köket!

 7. Denice skriver:

  Min kompis föräldrar har ett jättehus på 10rum/kök, och jag kan säga att det aldrig är tomt för det är alltid ett barn hemma. Hon och hennes systrar har haft möjlighet att bo hemma tills högskola är klart, alltså slippa jaga studentlägenheter. De har haft möjlighet att alltid kunna ta hem kompisar och vi alla vänner känner oss som hemma där. Så att ett hus känns tomt när barnen blir stora, näää det tror jag inte om alla barn känner att dom får plats med sitt privatliv så kommer man vilja bo hemma länge och komma hem och hälsa på i tid och otid. 🙂

Lämna en kommentar