Oskyldiga våldtagna kvinnor och oskyldiga kränkta män


Skärmavbild 2017-07-09 kl. 12.08.44

Om kränkta oskyldiga män kunde lagt krut på att höja röster för våldtagna kvinnor istället för att högt snyfta och klaga på feminister med orden ”Alla män våldtar faktiskt inte!!”. Då hade de visat det med mer än ord. Det är lika irriterande med de män som tar fokus från sexuellt utnyttjade barn med höga mediala snyftningar om att alla män inte är pedofiler. Släpp näsdukarna, ställ er upp för de verkliga offren i detta – kvinnor och barn. Det är inte synd om dig för att du kan förväxlas med våldtäktsmän, det är synd om våldtagna kvinnor och barn. Om perspektiv och vinklar på detta handlar dagens nyhetskrönika på GP om och ni hittar den här.

Bloggvännerna har ordet

8 svar till “Oskyldiga våldtagna kvinnor och oskyldiga kränkta män”


 1. wigwag skriver:

  Det finns inga oskyldigt våldtagna kvinnor. För isf finns även..ja just det. Tänk till lite nu retorikdrottningen. Och sen oskyldigt kränkta män..jisis.. vad fin är det för nåt? Jag kan garantera dig Elaine och alla andra manshatande rabiatfeminister, inklusive din idol LD, att ingen man blir kränkt, oskyldigt eller ej, vad fan ni än hasplar ur er för skit.

  • Tina skriver:

   Inte kränkta??Det låter som om du är en av dessa lättkränkta män. Ni har det verkligen inte lätt?

 2. Ewa skriver:

  Den som blir oskyldigt dömd är också ett offer, det kommer man aldrig från. Obs hatar våld, mäns och kvinnors för att inga missförstånd skall uppkomma.

 3. Erika82 skriver:

  Blir galen när jag läser vad män skriver på sociala medier.
  Samma sak när man diskuterar utseendefixering bland kvinnor och hur kvinnor behandlas som sexobjekt. Det är ju fakta och Nej det är inte alla män men varför ska det nämnas varje gång. Eller så skriver män att kvinnor minsann också är pedofiler, misshandlar sina män och att män också objektifieras i tex reklam. Suck.
  Varför gör de så?

 4. Darya skriver:

  Hej kära Elaine!
  Jag har följt din blogg under senare tid och vet att du brinner för frågan kring rättvis behandling av personer med funktionsvariationer. Det gör även jag eftersom jag har en underbar bror med autism. Jag kommer ihåg att vi i min grundskola under en vecka hade lektioner med temat ”olika diagnoser” vilket var någonting som jag såg fram emot men det blev allt annat än vad jag hade förväntat mig. Det var läraren som jobbade på särskolan i vår skola som höll om delen Autism och de saker som hon sa var helt felaktiga, kränkande och sårande. De sa exempelvis att personer med autism inte har några känslor och att de inte var kapabla att tänka själva och en massa andra upprörande saker. Därför har jag nu startat en namninsamling för att det ska vara obligatoriskt att KVALIFICERADE personer ska undervisa om autism och andra funktionsvariationer i Sveriges grundskolor. Här är länken till namninsamlingen som ska skickas in till utbildningsministern: https://www.mittskifte.org/petitions/obligatoriskt-att-kvalificerade-personer-lar-ut-om-autism-och-andra-funktionsvarianter-i-grundskolor
  Det skulle betyda mycket om du kunde dela denna länk så att så många som möjligt skriver under.

  Tack på förhand!

 5. Elena skriver:

  Dessa oskyldiga, kränkta män som av olika anledningar inte är förmögna att sympatisera med, eller lyssna på arga kvinnor som fått nog borde ställa sig frågan ”hur får vi de där irriterande fittorna att sluta gnälla?”
  Skitenkelt, om ni frågar mig, ge inte kvinnorna en anledning, kläm åt männen som ger er dåligt rykte!

  Tex; om jag åker utomlands vill jag följa reglerna i det landet, tex täcka axlar och knän, av respekt för människorna som lever där i det land jag VALT att besöka men även för att jag inte vill ge en dålig bild av svenskar.

  Som man skulle jag även vara mer benägen att känna mig kränkt av rättsväsendet som trots solklara fall av våldtäkt väljer att frikänna manliga förövare med motiveringen ”mannen f-ö-r-s-t-o-d inte att kvinnan inte gav sitt samtycke trots att kvinnan sa; nej.”
  Genom sådant handlande säger de ju indirekt att män föds korkade och att man inte kan vänta sig att de fungerar normalt.
  DET, hade kränkt mig!

  Om jag vore man och ändå kände mig förfördelad alltså.

Lämna en kommentar