Lunch med Suad och pall till mamma


Godmorgon mina midsommarstångar, vad gör ni? Nu är dagen då Stockholm töms på svennebananer. Jag kommer ihåg det så väl när vi bodde i Bredäng hur alla svenskar åkte till ”ett sånt där landställe”. Eftersom jag också är halv svennebanan med ladställe så for jag också iväg, men jag kommer ihåg hur mina kompisar sa ”Nu drar svennarna” med kärlek.

På tal om kärlek så träffade jag Suad Alim igår. 

Vilken kvinna. ”Jag är nog lite introvert” berättade hon när hon förklarade att hon tackade nej till typ alla mingel. ”Men så har jag tio syskon också, det är fan mingel varje dag” sa hon och började garva. Underbara människa.

Jag åkte till Granit och köpte lite grejer till mamma. Jag tror hennes hem skulle må bra av lite inslag av trä i allt grönt, vita, mässing och det svarta.

Mamma var inte hemma så jag hängde den på dörren. Hoppas hon blir glad.

Hon tycker nog jag är en inredningsstalker. Men jag vet att hon är tacksam och glad, det är huvudsaken.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Lunch med Suad och pall till mamma”


 1. Theresia skriver:

  Snygg pall. En annan fundering, jag älskar att planera boenden. 🙂
  Ni har inte funderat på att ha köket där ni planerar tvättstuga och vardagsrum i de två gästrummen? Personligen skulle jag föredra att ha de två på markplan, perfekt om man ska grilla på kvällarna osv och har stora fester. Att bygga en tvättstuga på mittenplan borde fungera och lite gästrum/barnrum efter behov.

 2. Stångar, hihi… 😉 Glad midsommar på dig bästa Elaine <3

 3. Sofia skriver:

  Är det inte Ramadan nu?

  • Sara skriver:

   Vad exakt är det du vill få sagt med din kommentar? Står ingenstans att de åt mat. Menar du att man inte får träffa folk under ramadan? Blev lite nyfiken nu

   • Sofia skriver:

    Självklart får man det! Men man får inte äta eller dricka från gryning till skymning. Som kvinna kan man inte fasta under lingonvecka, men man väljer oftast inte att skylta med det öppet (av respekt mot andra som fastar) genom att t ex äta lunch på restaurang. Nu vet jag inte omständigheterna här, men själv hade jag valt att inte göra det.

 4. Cookei skriver:

  Säkert en underbar person Suad ( vet ej vem hon är) , men måste bara säga- hon är helt sjukt vacker.
  Puss

Lämna en kommentar