Bara lite kvar


Jag har fyra uppdrag kvar. Jag har ställt in allt jag kan i form av poddinspelningar, intervjuer, möten. Heldagsutbildningen i Norge i morgon ska bli intressant, men vi har bokat rullstol på flygplatsen sen upphämtning. Kan man inte gå så kan man inte gå. Men stå, det kan jag.

I alla fall i fucking åmål hissen. På scen sitter jag hellre ned i detta läge.

Nu är jag på väg till tv4. Klockan 08.45 snackar jag om hur man hanterar trötta gravidkommentarer. Lite svar på tal❤️ Missa inte det. Och Benny och jag är inne i vecka 31. 

/Elaine, längtar efter kryckorna hon får på fredag?.

Bloggvännerna har ordet

3 svar till “Bara lite kvar”


 1. Cecilia skriver:

  Var rädd om dig bara! Men ingen vet sina begränsningar bättre än en själv. Måste fråga vart klänningen är i från? Så jädrans snygg ?

 2. Louise skriver:

  Hej Elaine, grattis till bebizzz!
  Jag hade också svår foglossning under hela min graviditet no.2 och blev sjukskriven.
  Men – tipps – jag tyckte det hjälpte att snöra ihop höfterna med en sjal eller ett foglossningsbälte! Det gjorde att jag kunde gå kortare sträckor i lååååångsam takt.
  Krya på dig och håll ut!

 3. Louise skriver:

  Hej Elaine.
  Jag har precis läst din bok. Så oerhört starkt och modigt av dig att dela med dig din historia. Jag ville hoppa in i boken och bara få krama om dig flertal gånger. Jag blev uppriktigt illa berörd. Tanken på att det kan finnas pedofiler bland mina barn får mig att rysa. Det var inte länge sen det kom ut att en fotbolls tränare antastat pojkar på 11 år i en klubb som spelar i närheten där min son spelar. Du vet säkert vem jag pratar om. Tanken slog mig när jag hade läst ut boken att det borde finnas en bok för barnen, överallt!! På BVC,dagis skolor simhallar ja listan kan bli lång. En bok med bilder och förklaringar på vad som inte är Ok. Det är nåt du skulle kunna göra galant! Så snälla gör det. De flesta barn växer ju upp och får inte reda på vad en pedofil är förrän de är i tonåren. Jag själv var väl ca 13 första gången jag hördes tala om det. Och jag tror även att det kan hindra barn att bli pedofiler om de får lära sig tidigt vad som inte är Ok. För även pedofilerna föds ju som oskyldiga ungar. Jag blir så förbannad att de lär ut i skolan hur man ska skydda sig för att inte få en könssjukdom eller gravid, men det tas inte upp hur man skyddar sig från vidriga pedofiler. Riktigt tragisk i ett sånt modernt utvecklat land. Tack tusen och tusen gånger om för det jobb du gör för de utsatta. Jag tror att du även hade gjort det om du inte själv vart utsatt. Du har ett kall! Stor kram. Louise

Lämna en kommentar