Svar på en repa frågor


Vilken musik lyssnar du på och har du och Gustav samma musiksmak?

Jag lyssnar på Burka son Sistema när jag tränar, annars Soul, RnB och en del hiphop. Gustav lyssnar på hårdrock. Det är hemskt. 

Vem är Stefan? Tack för en fin blogg som får mig att må bra ❤
img_6579

Jag undrar om du och Gustav tänker något på att bli föräldrar när man passerat 40? Jag drömmer om ett till barn, men min man tycker han är för gammal (han blir 40 i år)
Behöver hjälp med övertalning ?
Gustav är 41år. Jag tror inte vi tänker så mycket ålder. Jag gör nog det mer eftersom jag har äggstockarna. Men vi har sagt att om det skulle bli ett fjärde barn så blir det om alla barnen mår bra, får tillräckligt av sina päron och jag och Gustav mår bra i vår relation. Vi tänker nog mer var vi är i livet snarare än hur gamla vi är. Ålder säger inte jättemycket.
Här är Gustav och jag när vi hade varit ihop i typ en vecka. 🙂 Nio år sedan. Blir knäsvag av att titta på karln. 
Bild-23

Hej! Om du fick bjuda fem kända personer, vilka som helst, på middag vilka skulle du bjuda då och varför?
Jesus – bara reka läget med hur han lyckades älska sina fiender och dessutom be honom förklara poängen med det. Jag skulle ju gärna slå handbollstränaren, men misstänker att Jesus inte tycker det är vägen.
Ellen de Generes – hur hon lyckas med humor och allvar i en sån perfekt balans.
Donald Trump – bara för att höra vad han håller på med egentligen.
Ashton Kutcher – teama upp med hans arbete mot sexuellt utnyttjade barn.
Gud – måste vara den mest kända av dem alla. Finns det en högre intelligens skulle jag fråga vad poängen med allt är och varför vi föds in i en värld utan att veta varför. 
Jag skulle bjuda på min paradrätt – köttfärssås och spagetti. 
Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Svar på en repa frågor”


 1. Nadia skriver:

  Åh, kände som värme i bröstet av bilden på dig och Gustav. Önskar mig också en Gustav, ni verkar vara så fina ihop.
  Hälsningar från en hjärtekrossad varelse 🙁

 2. C skriver:

  Får jag komma på den middagen om jag tar med en efterrätt? Fransk tarte skulle det bli. 🙂 Vill också gärna ställa de frågorna med till topp- och bottenpersonerna! <3

 3. Bee skriver:

  Totalt OT men LD, kan du på dina stora plattformer synliggöra denna insamling av stöd i form av ord till flickan som våldtogs och utnyttjades av ”handbollstränaren” som flytt lagens långa arm. Insamlingen kommer skickas till henne via advokat. http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/06/visa-ditt-stod-handbollspedofilens-offer#comment-335202

 4. Alltså texten om Stefan ?, märks att er relation fördjupats sen dess! Tråkigt att bilderna är borta. Roligt att läsa en text av dig från 2012 igen. Roliga middagsgäster, kommer Gud och Jesus som en eller två väsen då? Mest spännande ?

Lämna en kommentar