Roadtrip


Det är så mysigt att åka med hela familjen när man har lite större mindre barn. Hade Benny varit född hade det förmodlgen varit svårare. Men det är Gustavs dröm, att roadtrippa med familjen. Jag har kört i tre timmar, nu är det bara en kvar. 

Det var skönt att vara hemma under förmiddagen. Jag filmade Gravid vecka för vecka som kommer ut nästa tror jag. Idag pratade jag identitet och hur min har ändrats. För några år sedan avskydde jag fortfarande fredsgsmys och ville helst gå på stan med Gustav eller vänner för en drink. Det har ju ändrats ganska rejält senaste två åren.

Idag fick jag en kick av att rensa döda blad från våra balkonger. Jag satt med sax och pillade bort döda stjälkar och blad. En varm känsla spred sig när jag kände lukten av alla förska blad på mina fingrar, nästan som att de tackade mig.

Jag undrar hur vi ska ordna tomten så den är lika lätthanterlig som växterna på våra balkonger. Det får inte vara något avancerat men det får gärna var mustigt och härligt. Har ni tips på några trädgårdsarkitekter? Gärna en som kan göra planering både för trätrall, badtunna, pool, utegym och annat gött som jag hoppas att vi ska få njuta av nästa sommar❤️. 

/Elaine, är så glad att de förlorade budgivningen på Västerängsvägen??

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “Roadtrip”


 1. Sanna skriver:

  https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-taby-kyrkby-taby-kommun-odensvagen-30-11675537

  Jag vet att ni har ett hus på g nu men här har ni mycket space och blir granne med en viss Mr Carlsson ???

 2. margareta larsson skriver:

  hej! det här är inte en kommentar till ditt senaste inlägget men… apropå en diskussion i nyhetsmorgon idag angående mobil kontra barn, hur går det för dig/er med mobilförbudet hemma?
  margareta -48

 3. Ulrika Ahlqvist skriver:

  Lena Olsson, Växtvalet, Göteborgstrakten. Kolla hennes insta Växtvalet!

 4. Clara skriver:

  Vill tipsa om Marika Dalin, fantastisk trädgårdsdesigner i Stockholm. Hennes hemsida är:

  http://marikadelintradgard.se

  Lycka till med huset, ska bli så spännande att följa med på denna resa!

 5. Julia skriver:

  Kan verkligen rekommendera http://www.trollesgarden.se

 6. Ellen skriver:

  Linas Trädgård ?
  Lina är lätt att samarbeta med, lyssnar på kundens önskemål och är en mkt positiv och närvarande person samt gör ett fantastiskt jobb.

  http://linastradgard.se

Lämna en kommentar