Tack


Hur kan ni vara så fina? Jag vet att min humor och mina åsikter alltid kan vara risky business när man basunerar ut dem på en stor blogg. Men att öppna upp mitt hjärta och visa sårbarhet har aldrig varit ett problem. Det här är en trygg plats för det, ni lyfter, backar och tröstar. Jag är så tacksam för det.

Igår när jag landat i Stockholm kom flygvärdinnan fram och tackade mig för allt jag gjorde för barnen. Just på en dag då jag kände mig så nere så kom den där kommentaren som gjorde mig alldeles varm. På det alla era tröstande ord om Evelyn. 

Jag känner mig bättre idag. Jag tror att det kommer bli en bra dag. Mamma och jag satt och pratade imorse om Evelyn och min lillebror Rickard som ju är autistisk. Oron man kan känna. Det kan var skönt att prata ut om det.

Nu ska jag till kontoret för ett medarbetarsamtal med en av våra nya konsulter. Sen ska Gustav och jag till Covet för en djupintervju av det nya huset. Känns ju knäppt att prata om ett hus vi inte signerat än, men nästa vecka ska allt pappersarbete vara klart. Jag ropar inte hej förrän vi har signerat allt.

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Tack”


  1. lil skriver:

    Han AR inte autistisk, han har autism. Evelyn ar val inte sin diagnos? Det skrev du ju till och med har innan. Forstar inte varfor det alltid ar ok att saga att de med autism AR autistiska. Nar manniskor sager det om min bror blir jag galen.

  2. Sofia skriver:

    Min son har autism, han är snart 4 år och jag kan verkligen känna igen de känslorna du skriver om på din blogg. Första året efter diagnosen var det svårt, o det är det fortfarande ibland. Jag tycker inte riktigt om sådana evangemang som det lägret du varit på, just pga de anledningarna du beskrev. Oroar mig alltid för min son och hur det ska gå, ibland mer och ibland mindre!

  3. The Futurista skriver:

    Fint att du mar battre idag Elaine! Oron funkar oftast sa att ju mer vi fokuserar pa det som skrammer oss destu mer vaxer oron. Det hjalper att valja att fokusera pa det positiva och att vaga hoppas pa att allt kommer att bli bra i framtiden. Hoppas du far en fin dag idag! Ta hand om dig! 🙂

Lämna en kommentar