Framtida hemmet


Jag samlar på inspirationsbilder. Det är så svårt att få en helhetsbild av vad vi vill ha men jag vet att känslan gärna får vara en korsning mellan Danmark och New York. Gärna hemtrevligt men också loungigt, och att man ska längta hem trots att man bott på hotell. Jag skulle vilja ha en sån här öppen hylla någonstans, tycker det är så snyggt.

Sen en del möbler med karaktär men som fortfarande är sköna och praktiska. Jag är inge bra med opraktiska snygga saker. Det är som att vara tillsammans med en sjukt snygg oduglig karl, det har jag varit några gånger.

Sen fönstrens är det ju ingen tvekan om. Varken för mig eller Gustav.

Vårt sovrum kommer bli en egen svit. Och en lite crazy idé som jag fått från Bomans hotell är hur trevligt det är att kunna ta ett bad i sovrummet. Jag brukar alltid försöka locka Gustav att sitta på toaletten och snicksnacka medan jag badar, men han pallar aldrig. Jag kan ju bada i timmar, så det vore kul om vi kunde ha det så i vårt sovrum.

gustaf-bomanw1-1024x683

Sen köket. Vet inte mer än att jag vill ha det stort och gärna med en sån där platsbyggd sittbänk under nåt fönster som Emma har i sitt kök i huset som faktiskt ligger ute på hemnet nu.

mdiynnwwmdawmza4mdixnxw5ng..

Tomten har jag ingen aning om. Men det verkar som att alla som har tomt bygger trätrall och rätt stora sådana. Vill man inte ha kvar gräsyta? Det kanske är sällskapsytorna som gäller. Jag har ingen aning. Men Emmas lösning känns inte fel alls.

mdiynnwwmdawmza4mdizmxw5ng..mdiynnwwmdawmza4mde4n3w5ng..

/Elaine, lägger ned mobilen och tänker att hon kanske borde slå till på Emmas hus…

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Framtida hemmet”


 1. Cecilia skriver:

  Wow vad härliga husdrömmar! Angående att ha kvar gräs eller göra trall..vi vill gärna ha gräs, men vi har så himla mycket fästingar så jag vågar inte ha barnen på gräset alls typ..så just nu vill jag ha trall typ överallt. Bor i Göteborg så vi har inte lika utbrett med tbe som ni i Stockholm har (har dock dålig koll på områdena som är drabbade). Men åh..tror ert hus kommer bli en dröm!

 2. Ann skriver:

  När det gäller badrum gäller i min mening en enda regel: eget! Skilda badrum där man får utöva ensamtid, vara helt sig själv, isolera sig en stund, skrapa ihop resterna av sig själv eller vad som kan behövas. Det gör även gott för relationen att inte dela precis allt vad gäller kroppsvård och dylikt. Vilket inte hindrar att man t.ex. kan ha dejt i den enas eller den andras badrum. Det kan ju vara erotiskt värre.

 3. Sandra W skriver:

  Det låter som att ni kommer få ett fantastiskt fint och härligt hem, älskar svarta fönster och rött tegel! Ett tips är serien ”Vem bor här?” som finns på SVTPlay. Varje avsnitt bjuder på fem olika hem med oftast skilda typer av inredning där deltagarna ska gissa vem av dem som bor i vilket hus/lägenhet. Jag och mannen har fått massor av inspiration därigenom. Sista huset i avsnitt 4 har bl a kombinerat sovrum och badrum 🙂
  Jag ser fram emot att följa era fortsatta hus- och inredningsplaner!

 4. Gabriella B skriver:

  Åh jag tycker verkligen du ska slå till på Emelies hus! Så himla fint och härliga stora öppna sällskapsytor samt att det är helt nyrenoverat så det borde inte vara så mycket som behöver fixas direkt. Det huset ser verkligen underbart ut 😀

Lämna en kommentar