”Hela handbollssverige vet vem han är”


Det svaret fick jag när jag på facebook frågade om de som känner till denna person kan tipsa polisen och dra honom till rättegången. Hur svårt kan det vara? Handbollssverige, inte ska det väl viskas eller tisslas. Ta reda på var han är tipsa polisen och dra honom till rättegången. Om han är oskyldig ska han ju inte behöva vänta ut preskriptionstiden.

Om alla i handbollssverige vet ven han är borde alla kunna få fatt i honom. Kom igen nu handbollsverige, slå ihop era kloka och hitta mannen. Gör det för barnens skull. Ni har tre veckor på er, högst. 

Och ni andra kan skicka idrottsbrevet till era handbollsklubbar för att tränare som dessa inte ska kunna komma i närheten av era barn.

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “”Hela handbollssverige vet vem han är””


 1. Hannah Nilsson skriver:

  Hej Elaine,

  Tack för att du stöttar, delar och sprider för att denna man åker fast! Jag är nära vän till flickan, har haft den åtalade mannen som tränare och har själv barn som är påväg in i skolan och idrottens värld.
  Jag vet inte vilka lagar som gäller när det gäller att gå ut med namn och bild på mannen.
  Men hör gärna av dig till mig.

  Med vänlig hälsning Hannah Nilsson

Lämna en kommentar