Kontrasterna 


Man måste älska kontrasterna i livet. Som hur jag såg ut när jag läste senaste Damernas. Jag fnissade för mig själv och tänkte ”behind the red carpet”. Men så tänkte jag att jag måste visa er kontrasten.

Livet är mycket roligare med sina kontraster och med självdistans. Haha, ibland känner jag mig som en äldre tant som kladdar på Gustav.

Men så känner inte han tack och lov! Haha❤️

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Kontrasterna ”


 1. Haha Elaine, älskar detta! Det är befriande att få se livet bakom det perfekta också 😉

 2. Erika82 skriver:

  Hihi Gustav kunde gått lägga på sig några sympatikilon ☺

 3. Ninni skriver:

  Åh vilken härlig utsikt från den villan! Underbart. Jag håller tummarna för att ditt husköp blir klart nästa vecka. spännande!

 4. Nina skriver:

  Hahaha. Jag känner mig oxå som en flåsig kärring på min ”lilla” man. Jag tränar i håller igång precis som du men har lagt på mig 20% av min kroppsvikt innan graviditeten. Vad kul att huset verkar gå igenom! Och boendesituationen i mellantiden löser sig säkert för er!

 5. Linnea skriver:

  Men alltså, haha så brukar jag också känna med min man dessa tider, dels slutet av graviditeten och nu när jag traskar runt här hemma och är föräldraledig och inte direkt mitt fräschaste jag. Trodde det var bara jag som känner så, har hållt det hemligt. ??

Lämna en kommentar