KärlekenJag älskar det här fotot på Evelyn och Gustav. Så mycket kärlek. Som han älskar henne. Hon har fått en pappa som inte ser hinder, bara möjligheter. ”Hon kan bli precis vad hon vill, lite extra träning tar henne dit.” Säger min man, världens bästa. Tänk att mina barn fick honom som pappa. Jag är så tacksam och stolt över att jag gjorde ett sånt bra val åt mig själv och barnen.

Nästa vecka är det Williams syndrom läger. Jag längtar så efter att prata med barn om vuxna med WS och fråga hur jag kan vara den bästa mamman för Evelyn. Gud vad jag längtar!!!

Bloggvännerna har ordet

5 svar till “Kärleken”


 1. Juli skriver:

  Hej Elaine,
  En fd lärare (50+) på Gotland söker upp elever på olika skolor runt om i Visby, trots att han avvisas av skolpersonal gång på gång. Han har en youtubekanal där han pratar om att unga tjejer bör få upptäcka sin sexualitet, att det inte är fel att unga tjejer är med äldre män och han bjuder in unga tjejer att följa honom på sociala medier, där han ibland visar när han onanerar för de som är ”nyfikna”. Jag blir livrädd när jag ser hur han söker sig till barn om och om igen trots att skolpersonalen sliter för att få honom att att hålla sig på avstånd. Går det inte att göra ngt innan han går längre? Tillåter inte lagen idag att ingripa innan ett övergrepp sker? Nu står det i gotlandstidningen att han sökt sig till elever vid olika skolor för att visa sig naken för dem, men enligt hans youtubekanal rör han sig fritt fortfarande.

  https://www.youtube.com/watch?v=VO0_ff6fojY&feature=youtu.be
  https://www.youtube.com/watch?v=uGPl0AkYCOM
  http://www.helagotland.se/blaljus/man-polisanmald-ville-visa-sig-naken-for-barn-14054041.aspx

  Tack för allt du gör för barnen!

 2. Susanna skriver:

  <3

 3. Stina skriver:

  Så fint❤️❤️❤️ Jag vill bara säga att jag blir så bra när du skriver om er kärlek och hur du träffat någon som är snäll och fin mot dig och era barn, jag tror att det inspirerar andra att välja en snäll partner och fundera en extra gång. Det är många som fått dåliga erfarenheter av förhållanden och behöver bra insikt i hur ett hälsosamt förhållande kan vara. All kärlek till er och tack för en bra blogg och för den fina kamp du för för de allra mest utsatta. Du behövs. Kram

 4. Malin skriver:

  Så fint du skriver.
  Man kan kanske se det som att Evelyn haft ”otur” som fötts med WS. Men jösses vilken tur hon haft som får ha just er som föräldrar.

  Och vilken fin storasyster hon kommer att bli.

 5. Karin skriver:

  Jättefin bild! Kärleken syns. Fint skrivet. Dina barn och din man har tur att ha en så varm och intelligent mamma och fru som du!

Lämna en kommentar