Vilka dagar


Jag har en heldagskurs i kommuniktaivt ledarskap. 80 chefer ska få lyssna i en fin lokal på Scandoc Anglais. Och få läsa detta till teet. En ny värld för barnen?

Bloggvännerna har ordet

2 svar till “Vilka dagar”


  1. C skriver:

    SÅ bra!! 😀 YEAH!

  2. Funkisfamilj.nu skriver:

    Önskar det funnits när jag själv var liten fotbollstjej. Är dock otroligt glad att det här initiativet och framförallt allas engagemang finns och gör avtryck nu när mina egna barn snart är där. Du är en cool kvinna Elaine, inte bara för ditt egna engagemang och mod. För det krävs något alldeles speciellt att få andra att inte bara prata, utan också ge sin tid till något. Att få landets politiker att vakna och att samla alla föräldrar i en röst – det kräver sin kvinna.
    Gråter och är glad på samma gång.

Lämna en kommentar