Läskigt hur kreativa pedofiler kan vara


Se till att ditt barn lär sig integritet och idrottsföreningen jobbar mot sexuella övergrepp mot barn och för barns integritet. Skicka Idrottsbrevet nu. 

Bloggvännerna har ordet

4 svar till “Läskigt hur kreativa pedofiler kan vara”


 1. Hanna skriver:

  Tänkte på dig när jag såg detta slott; https://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?objektID=1698735
  Helt fantastisk tomt! Är allt redan klappat och klart med andra huset?:)

 2. Maria skriver:

  Hej!
  Beundrar ditt engagemang och tycker att ni gör ett jättebra jobb. Men jag har en fråga ang omklädningsrumspolicyn i idrottsbrevet. Jag förstår tanken med att ledaren ska lämna omklädningsrummet när barnen byter om och duschar. Samtidigt ökar ju risken för tex mobbning när ingen vuxen finns där i ett utsatt läge. Kanske vore bättre att det alltid ska finnas två vuxna med i omklädningsrummet?

 3. C skriver:

  Hej! Nyligen har det kommit fram att en vikarie som jobbat på 4 olika förskolor i Lindesberg är misstänkt för våldtäkt mot barn! Jag är helt bestört över detta, hur ska man någonsin våga lämna sina barn om säkerheten inte fungerar bättre än så här. Vet du hur reglerna/lagarna ser ut kring vikarier? Tänker att ensamarbete inte ska förekomma någonsin!!

 4. Erika82 skriver:

  Såg videon nyss! Men fy!

Lämna en kommentar