Med stolthet❤️


För varje plats där barn befinner sig, dit söker sig förövare och pedofiler. Vi på treskablinoll ska vara där och höja trösklarna till murar så det blir riktigt svårt för dessa brottslingar att lägga vantarna på våra barn. Det är så skönt när föreningar säger självklart – för barnens skull. Jag var inte orolig för responsen där. Jag är så glad att vi är fler i kampen. AIK, Patrik Sjöberg, Nina Rung,

och så många till.

 

Skärmavbild 2017-05-10 kl. 14.13.39
Bloggvännerna har ordet

7 svar till “Med stolthet❤️”


 1. ELin skriver:

  Patrik är verkligen så fantastiskt fin och bra! Du också såklart, ni är alla bäst, men har fått upp ögonen för Patrik, vilken enormt stark person han är!

 2. Greta skriver:

  Hej!
  Ni är helt fantastiska och det ni gör för barnen är helt makalöst! Tack!

  Nu till något heeelt annat. Jag tänker ofta på dina kloka ord att en bra par relation behöver dom 3 S:en. Sex, samtal och skratt. Jag funderar på vad kompisrelationer behöver. Tänker på mig själv och min bästakompis. Samtalen flödar och pendlar mellan djup och yta och skrattet… herregud vad vi kan skratta. Men det sista? Istället för sex? Vad är den där sista grejen du tror en bra kompisrelation bör ha?
  Kram och lycka till med bebis

  • Maria skriver:

   Något gemensamt intresse skulle jag svara. Sen om det är träning, resa, handarbeta, gå på museum, arbeta ideellt eller något annat spelar mindre roll. Helt enkelt att man utvecklas tillsammans och bygger vänskapen på flera delar.

 3. C skriver:

  Heja! 😀

 4. E skriver:

  AIK fotboll är en förening som har enorma resurser och massor av medlemnar och ett antal anställda. Det behövs exempel med föreningar med kanske 100-500 medlemmar som jobbar med detta på ett tillräckligt bra sätt utan att det blir föreningen övermäktigt. Massor av föreningar vill säkert vara med och genomföra detta men föreningarna behöver hjälp att hitta en nivå som man mäktar med!

 5. F skriver:

  Toppen med allt som händer med dina engagemang.. men kan vi ta en minut och bara kolla in Sjöberg eller? DAMN PAPA, herregud va snygg han är?! Som ett fint vin fan.

  <3 (ibland får man vara lite ytlig oxå)

 6. Prillan skriver:

  Hej

  Först av allt: toppenbra initiativ med idrottsbrevet! Det behövs! En sak funderar jag över och det är att inte alla förövare är vuxna, en närstående till mig har råkat illa ut i just duschen där hen blivit utsatt för övergrepp av lagkamrater. Hur kan man säkerställa att det inte händer om inga vuxna ska vara i omklädningsrummet? Jag har ingen statistik alls och det kanske inte alls är lika vanligt som vuxna förövare, men det sätter ärr för livet det med. Tänker att de andra punkterna säkert förebygger även övergrepp och övertramp barnen emellan, och jag förstår såklart att man inte kan utforma punkterna så att de täcker precis alla situationer, men skulle gärna höra hur du/ni tänker runt det här. Det är något jag tänker mycket på då mitt eget barn närmar sig åldern då föreningsliv blir aktuellt! Tack på förhand ❤️

Lämna en kommentar