En repa svar på frågor


Hur ofta har ni sex?

Hej, det här är min svägerska Hanna. Hon är Gustavs storasyster.

IMG_6834

Hur tar ni er tiden att ha sex när det är småbarnskaos.

Här blir jag ertappad att pilla i näsan och amma samtidigt, det var min svägerska som tog kortet.

IMG_5734

Tycker du verkligen att din man är så jäkla underbar alla gånger eller kan du titta på honom och tänka ”vilken jävla looser” ibland?

Eh, såklart! Haha! Fågelkvitter ljudar inte varje dag i denna familj. Jag tycker Gustav är jobbigast när han ska tänka efter så jädra länge innan han agerar. Han är så noggrann och det gör mig tokig. Men han gör ju allt rätt också, det är vinningen. Vår dialog häromdagen när jag blev vansinnig på hur långsamt han gick.

Jag: Du går så LÅNGSAMT!

Gustav ler: Ja, men jag går åt rätt håll.

Jag: hahahaha.

Jag är ju ett höns som springer utan destination. Nästan som att det är bättre med rörelse istället för mål. Men som han tänker efter den karl. Det gör väl att lyckas få de där bra svaren jag aldrig har. Älskar honom. 🙂

Om du fick vara en annan kändis för en dag vem hade det varit?

Donald Trump. Jag hade sprungit naken inför alla kameror och sagt ”Im a mexican. Where is the wall?!” Sen hade jag sagt en massa roliga saker som hade fått mig avsatt rätt snabbt. Kanske hade sagt PUSSYPENISGRABPUSSYPENISGRAB ett gäng gånger också men denna min efteråt. Sen hade jag klättrat upp på Vita huset naken och gjort helikoptern med samma min.

donald-trump

Om du hade fått en talang till vilken hade du önskat då?

Sjunga!!! Hade jag vaknat med den talangen och kunnat spela gitarr då hade jag fann släppt mycket och gjort musik. Det är mäktigt uttrycksmedel!

Om du inte jobbat med det du gör vad hade du valt då?

Fastighetsmäklare eller arkitekt.

Hur vänjer du dig vid din kropp efter förlossning och en massa graviditeter.

Inte svårt med en Gustav som hånglar upp mig oavsett. Men svårast är väl de tomma brösten när träningen är igång och man blivit riktigt stark. Men då är jag så glad över styrkan att jag glömmer brösten. Jag vänjer mig vid styrkan helt enkelt. 

Bild-2013-08-15-kl.-07.05-3-564x376

Bild-2013-08-15-kl.-07.09-2-564x376

Har du gjort några skönhetsingrepp?

Nej, inte ett endaste. Men jag tycker ibland att jag ser botoxad ut när jag är trött. Som att jag inte kan le med ögonen. Nu vet jag iofs inte om hur man ser ut när man är botoxad, men jag inbillar mig att man blir rätt uttryckslös. Här gjorde mitt hår ett alldeles eget ingrepp på sig själv.

IMG_4280

Skulle du kunna tänka dig att göra några skönhetsingrepp, vad isf?

Om jag skulle få ögonlock så tunga att jag knappt kunde öppna ögonen så skulle jag nog lyfta dem av praktiska skäl. Brösten efter tre amningar? Nej, jag tror inte det. Om jag bara äter lite extra fett så får boobsen den fyllningen som gör att de inte behöver fladdra i vinden.

Har du någonsin pruttat, blivit ertappad och skyllt på barnen?

Japp! Känner ni en funky smell när jag är gravid och jag skyller på barnen så ljuger jag. 🙁 Förlåt!

 

Bloggvännerna har ordet

7 svar till “En repa svar på frågor”


 1. Hmm skriver:

  ”Donald Trump. Jag hade sprungit naken inför alla kameror och sagt ”Im a mexican. Where is the wall?!” Sen hade jag sagt en massa roliga saker som hade fått mig avsatt rätt snabbt. Kanske hade sagt PUSSYPENISGRABPUSSYPENISGRAB ett gäng gånger också men denna min efteråt. Sen hade jag klättrat upp på Vita huset naken och gjort helikoptern med samma min.”

  Bästa svaret i världshistorien på frågan om du fick vara någon annan för en dag! ? ? ? ? ? ❤ ? ?

 2. Maria skriver:

  Gud så söt Gustav är i videon haha. Verkligen påtvingad

 3. Lina skriver:

  Guuuud! Blir typ kär i din Gustav för att ni är så jäkla fina med varandra ❤️

 4. Emma Olivia skriver:

  Bästa inlägget någonsin! ???

 5. Sofia skriver:

  Nu kommer det en till fråga istället…Tre syrror har Gustav, tror du att de har gjort Gustav till en bättre man? Fick en så fin komplimang av min svägerska som är gravid med nummer tre, har två tjejer sedan innan och tänker ibland att det vore ”lätt” med en tjej till. Hon sa att det vore kul med en lillebror för pojkar med systrar blir bra män, de har en förståelse för kvinnor och så sa hon att jag ( som storasyster) gjort ett bra jobb med min bror. Det värmde, för så har jag aldrig sett på saken. Funderat en del efteråt och jag har ju, liksom du, valt världens finaste man och pappa till mina barn och han har faktiskt en storasyster;)

  • Lina skriver:

   Helt ologiskt svar här men min man har två storasystrar och en annan killkompis har också två storasystrar. Båda har sagt till mig, oberoende av varandra och i helt olika sammanhang, att de önskar stt de också får 2tjejer och sedan 1 pojke för att det var en så fin familjekonstellation stt växa upp i. De är också båda väldigt fina och omtänksamma människor.
   Nu har båda fått pojkar som första barn förvisso men ändå 🙂

Lämna en kommentar