”Ångrar du att du gjorde slut?” Dagens fråga


Först & främst vill jag säga grattis till Benny <3Nu till frågan & jag ber om ursäkt om jag lägger mig i något jag inte har med att göra men jag tänkte ställa en fråga kring det här med avslutade vänskaper. För väldigt längesedan så skrev du att du gjort slut med en kompis för att hen pratat om dig med sina kompisar & b.la berättat om dina fertilitetsproblem. Du beskrev kompisen som en skvallertidning & du var löpet. Har du i efterhand tänkt att du agerade för snabbt med att göra slut? Klart jag fattar att det svider när en kompis skvallrar om en men du var ändå öppen om problemen på bloggen så personerna hade kunnat få reda på allt ändå. Nu menar jag absoluy inte att det var ok av din kompis att skvallra för att du skrev om det på bloggen men tänkte bara om du i efterhand känt att du tog ett förhastat beslut.

Tack för en bra blogg & tack för att du kämpar för barnen <3

Hej där! Jag berättade inte hälften av problematiken med denna vän på bloggen, men skvaller var en stor faktor. Jag är inte särskilt konflikträdd, inte heller passivt sur som går runt på min kammare och tycker att folk ska förstå hur jag tänker. Jag berättar hur jag tänker och tycker till personen. Som till en viss bloggare häromdagen. Om vi skulle ses på ett event ska inte hon tro att jag ska fnissa och kindpussas med henne. Tycker det är skönt att folk vet vart jag har dom, och falska personer slösar jag inte tid på. Men min dåvarande vän var inte falsk, hen respektrade inte att mitt privatliv inte är för andra. När jag väl skriver om saker som detta var, så kan det låta som jag är mitt uppe i det, men då har det redan processats och jag känner mig lugn i beslutet. Nu nästan tre år senare känner jag fortfarande att det var nödvändigt och bra. Jag måste kunna lita på mina vänner och dela värderingar. Men vilken tuff tid det var..

Bloggvännerna har ordet

1 svar till “”Ångrar du att du gjorde slut?” Dagens fråga”


  1. Nathalie skriver:

    Hej Elaine!

    Vill sända ett stort tack för att du är så transparent med dina relationer och om hur du väljer att göra. Jag har tagit liknande beslut och uppfattats som dramatisk av både dessa personer och omgivning medan jag själv känt att det är helt rätt. Det du delar med dig av gör att jag blir ännu mer säker på min magkänsla. Vill även tacka för din bok ”Medan han lever”, den hjälper mig som person men också i mitt arbete. Den du är och det du gör hjälper mig att också fortsätta reagera för barn och ungas rättigheter. Tack.

    Många varma hälsningar
    Nathalie

Lämna en kommentar