Jag kränkte tydligen Calle Schulman


Reaktioner utöver min.Skärmavbild 2017-04-30 kl. 09.18.24

Om jag tar illa upp? Näe, det är bara en intressant metod. Ni vet man klagar på att någon inte diskat ordentligt och personen säger ”Men DURÅ, du kan inte ens sätta på dig byxorna ordentligt. Din GYLF är öppen!”. Konstruktivt värre.

Skärmavbild 2017-04-30 kl. 18.23.50Oh well, nu njuter vi av solen och ägnar oss åt saker som spelar roll på riktigt. Kram på er

Bloggvännerna har ordet

11 svar till “Jag kränkte tydligen Calle Schulman”


 1. ELin skriver:

  Han är verkligen inte värd att uppmärksammas för detta och ta plats i din blogg. Jag såg inslaget med dig och hajade till lite, men kom sen på att retorik säkert är mer än man först tänker, som kroppsspråk och hälsningar. Och du jobbar ju T.ex. med presentationsteknik, det kanske inte heller är klassisk retorik, tänker att du är massa mer än retorikexpert, lägg till lite titlar vetja!

  • Jenny skriver:

   Retorik är ju konsten att övertyga, konsten att förs fram ett budskap, så givetvis innefattar det både kroppsspråk och presentationstekniker.

   • ELin skriver:

    Mja, enligt de klassiska definitionerna är retorik talets konst/vältalighet. Aristoteles definition konsten att övertyga passar ju bättre, kroppsspråk och presentation bidrar ju till övertygande. Tror dock inte att Kalle funderade över detta när han skrev sitt inlägg utan sökte en anledning att gå till attack

 2. Jess skriver:

  Jag undrar fortfarande varför calle fick ta så mycket skit när det var Alex som gjorde bort sig? Visst det var calles insta men det grova var ju alex som skrev, helt osmakligt absolut men klaga på rätt snubbe tycker jag!

  • Erika82 skriver:

   Det ät ju Calles exfru och de har barn ihop och hans Instagram! Samt skulle ibte Alex skrivit nåt utan att han förmodligen redan pratat om såna saker med Calle.

   • Jess skriver:

    Fortfarande Alex som skrev det o han ska ha skiten tycker jag då. Men bara sett calle bli bashad för det. Spekulationer också vad dom pratar om privat el inte det har vi ingen aning om.

 3. Anna skriver:

  Alltså Calle, och Alex, är såna töntar. Jag tycker inte de förtjänar din tid och engagemang ens en sekund. Fattar inte att folk ger dem uppmärksamhet så de kan fortsätta som de gör.

 4. Fia skriver:

  Så uppenbart vad som pågår här, suck… Går solklart under rubriker ”osäkra och därmed lättkränkta män 35+”. Jeez. Mycket bra att du ifrågasätter, Elaine, det är vad som behövs för att komma framåt i detta manssjälvklara (?) samhället!

 5. Malin skriver:

  Det er saa tydligt att han just kritiserar dig Elaine efter ditt innlegg som tog upp at dom shamade hans exfru. Haller med om at det var Alex som skrev det versta innlegget, det var saa laagt, og just der forlorade jag lite respekten….har tyckt om hans senaste bok…men han beter sig som en mobbare paa 16 aar. Undrar vad Amanda tycker om hur han haller paa? Jag tycker dom er ekstremt darliga mannsforebilder for den kommande generation menn.

 6. Karin skriver:

  Kanske den där Schulman väljer sina strider. Det som inte ger
  publicitet det struntar han i.
  Jag vet knappt vem det är men jag vet att en kvinna med samma
  efternamn skriver fantastiska böcker… antagligen någons
  före detta.

Lämna en kommentar