”Hur hinner du med allt och hur ser Gustavs vardag ut?”


Hur hinner du med allt? Jobb som retoriker, kämpa för att barn inte ska bli utnyttjade, funktionsvariationer, din man, dina barn, bloggen, att träna, träffa vänner.

Jag är ju egenföretagare så jag delar upp det rätt friskt. Prioriterar mycket. Det är sällan jag går på event eller tar förutsättningslösa möten längre. De måste ha ett klart syfte. Det är mest för att min familj, sexuellt utnyttjade barn, barn med funktionsvariationer och mig själv – jag kan inte prioritera bort det. Vänner styr jag upp med tjejmiddagar och annat, men dejter med Gustav har hamnat efter. Bara två i år.

IMG_3069-564x423

Hur delar ni upp det där hemma?

Gustav står för hushållsarbetet eftersom jag reser så mycket. Men så fort jag är hemma så är det jag som städar. Han tvättar och lagar mat.

Gör ni lika mycket eller Gustav mer?

Gustav gör mycket mer hemma.

Hur ser hans vardag ut?

Han har mer ett nio till fem jobb. Han är ju den som roddar hela Snacka Snyggt retorikbyrå med snart tio anställda. Han är vice vd där. Utöver det är han agent till mig, Patrik Sjöberg och några till. Så han förhandlar föreläsningar och bra bokkontrakt åt oss.

Bloggvännerna har ordet

6 svar till “”Hur hinner du med allt och hur ser Gustavs vardag ut?””


 1. Maria skriver:

  Intressant inlägg. Hade ingen aning om att han var agent åt titti och Patrik.
  Gud vad lustigt det kändes att skriva med bara förnamn nu när jag tänker efter. Som att jag känner dom..haha

 2. ELin skriver:

  Jag är så impad av Gustav. Han verkar verkligen vara en drömman. Och du är verkligen värd det allra bästa. Håller tummarna för er och kärleken. Jag firar snart 12 år med min stora kärlek, vet hur det känns att ha hittat hem ❤

 3. Gumbynista skriver:

  Kul inlägg, roligt att lära sig lite mer om Gustav.:)
  Han verkar för övrigt vara en toppenman och jag får en känsla av att ni två är fantastiska ihop. Att det sen tog ett tag för er att hitta varann ger mig hopp om att jag också får träffa ”min Gustav” en dag och att det inte är för sent!:)

 4. Lily skriver:

  Hej Elaine! Detta ät OT men jag undrar om du upplever Sverige som mycket rasistiskt? Jag är mörk precis som du, har bott i USA i tio år men nyligen flyttat hem till Sverige. Utsattes tillsammans med min man och barn för en hatattack förra veckan och det slog mig att det skulle aldrig hända i USA (där förekommer å andra sidan systematisk rasism men aldrig personliga påhopp som det gör i Sverige). Min man undrar nu om vi verkligen ska bo kvar här om rasismen blivit såpass utbredd i Sverige så att vi behöver utsättas för detta. Vi tänker såklart på våra barns bästa. Hur upplever du det?

 5. Nina skriver:

  Dreamteam!! Det är så mysigt att du ofta skriver om din kärlek för Gustav! Ni har ju ändå uppenbarligen varit tillsammans/gifta rätt länge och det är så uppfriskande att få känslan av att du fortfarande är sådär störtförälskad i din man ?

Lämna en kommentar